Speltips

Speltips Bursaspor–Osmanlispor

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-11 18:00 Spela här

Speltips Bursaspor–Osmanlispor
Land: Turkiet Liga: Superlig
Odds: 2.15 Speltips: 1
2015-12-11 18:00 Bursaspor–Osmanlispor 1 2.15 RalleArvid

Fredagsutbud med allt vad det innebär. En hel del halvfeta matcher som man analyserat utan att riktigt få feeling för någon. Åtminstone inte i den utsträckning som krävs för att man ska våga basunera ut det. Däremot tycker jag mig ha hittat trygghet i den enda match som spelas i den turkiska högstaligan för kvällen.

Bursaspor är ett lag som tillhör övre mittenregionen i den kvalitetsmässigt ständigt expanderande ligan där topplagen blir allt starkare och starkare och där även mittenlagen och klubbarna under toppen som ett resultat av satsningarna automatiskt blir starkare. Bursaspor håller helt okej europeisk klass för tillfället. Lagets dåliga form förklaras enkom av senaste tidens extremt tuffa spelschema.

Osmanlispor ligger precis ovan Bursaspor i ligan och om jag förklarar hemmalagets dåliga form med tufft spelschema bör jag rimligen förklara gästernas helt okej form med just motsatsen till tufft spelschema.

Gästerna har inte mött något lag från den övre halvan på sistone och 2-0-segern mot tokjumbon Eskisehirspor är viktig för laget för att distansera sig från den absoluta botten men inte något att vara speciellt stolta över utan snarare ett nödvändigt ont om man vill vara ett lag för högstaligan.

Bursaspor har nu fyra raka förluster men har förutom Kayserispor vid dessa fyra möten ställts mot fyran Galatasaray, trean Akhisar Genclik Spor och liigaledaren Besiktas. Inte speciellt konstigt då att man åkt på ett par förluster. Innan den tuffa perioden hade Bursapsor en period med fyra segrar på fem matcher och det är mot den formen laget nu hoppas och enligt mig har goda chanser att komma tillbaka till eftersom motståndet är beskedligt.

En seger på de åtta senaste matcherna varav sju förluster kommer med största sannolikhet bli åtta förluster på de nio senaste för bottenlaget Osmanlispor då Bursaspor studsar tillbaka, visar sin klass och distanserar sig från botten nu efter en mardrömsperiod schemamässigt.

Ettan spelas till 2.15 vilket är riktigt bra och ett par decimaler för högt sett till lagens objektiva förutsättningar i ett sådant här möte.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 11 December, 2015, 07:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!