15:00 spelas helgens första match i Serie A och det är mellan Genoa-Bologna. Jag spelar Bologna +0.5 till 1.97 hos Pinnacle Sports. bet365 erbjuder 1.95.

Jag tycker att bolagen har underskattat bortalaget här. Genoa är förvisso ett relativt starkt hemmalag men jag tycker mig se en väldigt positiv trend i Bologna och jag tycker att nästan dubbla pengarna är klart värt någon unit på bortalaget +0.5.

Tabell:
15 Bologna 15 5 1 9 16:21 -5 16p
16 Genoa 15 4 4 7 15:20 -5 16p

Bortalaget för dagen Bologna började säsongen uruselt och Delio Rossi sparkades efter bara 10 matcher, Roberto Donadoni ersatte Rossi och efter det så har laget börjat prestera både spelmässigt och resultatmässigt. Trots ett par ganska så tuffa matcher så har Donadonis mannar gjort 10 mål och vunnit 3 av 5 matcher med sin nye tränare, det får naturligtvis anses som en bra start för Donadoni då Bologna låg under strecket när Rossi sparkades. Man har framförallt fått igång sin målskytt Mattia Destro som har börjat producera, Destro stod för 2 mål senast när laget lyckades besegra suveräna Napoli med 3-2. En mycket meriterande seger som måste ha gett laget en stor självförtroendeboost.

Bologna 5 senaste:
Bologna-Napoli 3-2
Torino-Bologna 2-0
Bologna-Roma 2-2
Verona-Bologna 0-2
Bologna-Atalanta 3-0

Hemmalaget Genoa har 1 seger på sina 6 senaste matcherna, det var segern över Sassuolo hemma då man lyckades avgöra i den 94e matchminuten. Senast föll man mot serie-lederna Inter med 1-0 på Giuseppe Meazza. Det var en match som Inter hade kontroll på och borde vunnit med något mer mål kan tyckas. Inter blev bortdömda på ett 2-0 mål och åkte på en tveksam utvisning, men som det allt som ofta blir när Inter spelar så slutade matchen 1-0.

Genoa 5 senaste:
Inter-Genoa 1-0
Genoa-Carpi 1-2
Genoa-Sassuolo 2-1
Frosinone-Genoa 2-2
Genoa-Napoli 0-0


Skador/avstängningar

Bologna:
Masina
Giaccherini
Mancuso
Maietta
Krafth

Genoa:
Pavoletti
Dzemaili
Marchese

Genoa har bara en seger på sina 6 senaste matcher och nu saknar man även sin bästa målskytt Pavoletti som är avstängd efter att ha dragit på sig rött kort mot Carpi. Det är två relativt jämna lag på pappret men trots Genoas hemmaplansfördel så tycker jag inte att bortalaget ska underskattas. Bologna har en fin form och ser starkare ut för dagen. Jag tror man har bra chans att åtminstone kriga tills sig ett kryss i Genua.

Spelar Bologna +0.5, alltså vinst även vid ett oavgjort resultat till 1.97 på Pinnacle Sports, 3/5 units.
Fler spel finns på min twitter: @3quartistan

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip