i[i]Riktigt bra premiär för spelen på vintersport igår. =)

Schempp vinner till fina 21.00ggr pengarna. Lägg där till topp 3 spelet till höga 5.00ggr pengarna samt H2H emot J Böe till 2.00ggr pengarna.

Liten miss på Birnbacher som missa sitt 1a skott tyvärr. Jag trodde på 10/10 av han igår och en miss på Lindström men det blev tvärtom tyvärr.

Hoppas några ryggade och fick in lite fina cash. =)/i [/i]

Idag är det jaktstart och det ser riktigt lurigt ut på förhand då det är jäkligt jämt på damsidan med de första 22st startande inom 1 minut.

Jag är ruskigt sugen på att spela DAHLMEIER som vinnare idag, tjejen är en grym skytt och hon är mer än hyfsad i spåret. Det var väl premiär för henne igår och det gör att jag tvekar en aning om hon har åkform som räcker emot de bästa. Jag tror ändå att det är skyttet som kommer avgöra detta idag och där är hon i absoluta toppen.

Det kommer det bli mycket man-man åkning och då kan hon ju kriga sig med och sen förlita sig på skyttet!?

Det är en teori jag har och jag lägger en liten peng på henne idag.

Tjejer som kommer vara med i toppen idag tror jag är DAHLMEIER,Dorin Habert,Hildebrand,Mäkärainen och Dzhyma kan nog överraska om hon håller i spåret.

Tycker dock att oddsen för topp 3 spel på Dorin Habert,Hildebrand är för låga för att spela på..Spelvärt är Dzhyma till 5.00ggr.


Dagens spel på damernas jaktstart blir. h2/h2

bVinnare:/b

bDahlmeier/b 4,95 marathonbet

This is the stats tab
This is the post tip