Speltips Liverpool-WBA

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-12-13 17:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.95
Speltips: Ö 10.5
Spela på Speltips Liverpool-WBA
Börja spela här
Spela på Ö 10.5
Tyvärr missade jag att tipsa om århundradets bästa spel under lördagen. Nej, jag talar inte om det raka krysset i West ham-Stoke, jag menar inte heller 0-0 i samma möte. Ni tror det säkert inte men jag menar inte heller under 2.5 i West Ham-Stoke. Nej, århundradets bästa spel hade varit överspelet gällandes hörnor i West Ham-Stoke. Därför kan jag inte gå och lägga mig och få ro med gott samvete utan att ha gottgjort er och tipsat om ett nästintill lika tryggt överspel gällandes hörnor. Nämligen Liverpool-WBA.

WBA är ett Tony Pulis-lag. Tony Pulis-lag kan spela i sömnen. Det är hela Walesarens affärsidé. Alla spelare ska veta vad de ska göra i alla skeden av matchen. Improvisation finns inte i listan över vad som är tillåtet och när bollar skickas i korridoren ska yttermittfältaren borra ner huvudet och köra sås snabbt han kan ner mot kortlinjen. Med eller utan boll. Liverpool kommer inte ha något emot att låta gästerna trycka på längs kanterna och jag förutspår WBA:s anfallsspelare med bollen längst kanterna vid inläggslägen de få gånger de kommer tillåtas ha bollen på offensiv planhalva. En hel del chanser för gästerna att skapa hörnor alltså.

Att matchen spelas på tajta Anfield gör inte chansen för gästerna att skapa hörnor mindre. Att Tony Pulis och WBA ser som sin huvudsakliga chans att göra mål på fasta situationer tjänar heller inte det speciellt mycket mot en potentiell hörnkavalkad. Visserligen är inte WBA det mest givna hörnspelet i ligan generellt sett men i ett möte borta mot Liverpool tror jag att vi kan räkna hem den redan på förhand. Därför att…

…Livepool står som hemmalag. Ja, under Klopp är det sannerligen inte någon Tiki Taka som drillas ute på Melwood. Samtliga matcher sedan Klopp tog över har hans lag erbjudits en mängd chanser till att skapa målchanser från hörnflaggorna som en följd av det hårda presspelet och fartfyllda djupledsspelet. Att laget på egen hand skapar tvåsiffrigt med hörnor är inget uppseendeväckande på sista tiden.

Vi missade överspelet från Upton Park. Då blev det 18 hörnor. Nu var jag tidig och tydlig med mina tankar om överspelet på hörnor i en liknande match på Anfield. Frågan är om det blir fler eller färre än 18 stycken då?

Vad tror ni?

Över 10.5 låter helt klart rimligt och finns till 1.95 hos bwin.com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
Spela på Liverpool-WBA hos Bwin
RalleArvid - 12 December 2015 - 21:48
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Figge73 - 2015-12-13 14:49

Liverpool fick EN hörna i veckan borta mot Sion.

rubensvart - 2015-12-12 23:06

Har du tagit en paus i att inleda rekarna med dagsformen?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: