Speltips: Pittsburgh Steelers vs Cincinnati Bengals

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-12-13 18:30
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,86
Tips: Över 49,5
Vilken underbar start på söndagen med Cincy mot Steelers. Helt fantastiskt.

Cincinnati Bengals (10-2) har gjort det alldeles enastående i år och det är mycket snack om hur bra deras offensiva lina är med QB Andy Dalton, WR AJ Green och TE Tyler Eifert. MEN deras defensiva lina med Geno Atkins, Charles Dunlap och Michael Johnson, där Atkins sticker ut som kanske en av ligans bästa inside pass rusher är ingen lek. Steelers och Big Ben kommer få veta att han lever. MEN "Big Ben" Roethlisberger har hanterat detta tidigare.

Pittsburgh Steelers (7-5) har verkligen fått iordning på sitt spel och Roethlisberger har en armada av WR's som verkligen levererar. Antonio Brown, Martavis Bryant och Markus Wheaton kan vara NFL's bästa trio i nuläget. Även om Steelers kommer försöka få igång sitt springspel med RB Williams vet vi alla att Big Ben älskar att kasta. Långt och ofta. Bengals secondary lär få det hyggligt jobbigt i afton.

Två oerhört "heta" lag som är riktigt bra OCH där bägge lagen och då särskilt Bengals har scorat över 30 poäng i sina senaste starter. Steelers körde över Colts med över 40 gjorda poäng senast. Bägge lagen älskar att trycka ut sin offensiv och jag tror på en målrik tillställning.

Jag kommer spela över 49,5 poäng till 1,86 hos Unibet.


Storylines kopplat till analysen:

1. Alla pratar om en QB-duell mellan Dalton och Roethlisberger. Två starka armar. MEN för att säkerställa en bra offensiv måste såväl Cincy's RB Hill och Steelers RB Williams hålla balans i offensiven. För mig är Hill en bättre running back och han har snittat ca 6 yards per försök den senaste tiden. Bengals kommer ha en balanserad offensiv, men QB Dalton kommer våga kasta långt och kommer våga testa Steelers secondary.

2. Bengals defense är bland NFL's bästa och Geno Atkins kan vara en av NFL's bästa försvarare. Atkins kommer pressa Roethlisberger och Steelers "passing pocket" ofta och hårt. Det kommer kräva en alert Roethlisberger och han kommer kasta ofta och långt, vilket gör att det kommer bli tufft för Bengals att stå emot Steelers.

3. Steelers topp tre WR's kommer ha lite lättare att göra poäng idag, då Bengals CB1 är skadad. Det är inte helt enkelt att täcka dessa tre normalt sett och nu med bästa cornerbacken skadad = watch out.

4. TE Tyler Eifert och QB Dalton har haft en grym säsong hittills och Eifert har varit Daltons räddningsplanka många gånger och nu är Eifert laddad igen. Pass på.

Nej; en fantastisk match. Två riktigt bra lag. Oerhört offensiva. Många poäng känns som facit. Jag spelar över 49,5 poäng till oddset 1,86 hos Unibet.

/RoloMartins
  Pittsburgh Steelers vs Cincinnati Bengals
Spela på Speltips Pittsburgh Steelers vs Cincinnati Bengals
RoloMartins - 13 December 2015 - 12:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Herbert - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
1.71
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
19:00  AIK - Sirius
Innebandy - SSL - 2
2.55
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - SSL - 1:a per under 3,5 mål
1.80
02:00  Sung Kang
Golf - CJ Cup - Kang vinnare
51.00
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming