Speltips: Oakland Raiders vs Denver Broncos

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-12-13 22:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,49
Tips: Broncos -2,5
Normalt sett har Denver Broncos (10-2) en riktigt spännande match här idag mot Oakland Raiders. De är storfavoriter och skall så vara, MEN kom ihåg att Broncos skadelista blir längre och längre och längre. En av NFL's allra bästa genom alla tider QB Peyton Manning är skadad. Danny Trevathan och TJ Ward är också ute från matchen. Det ser ut som RB1 CJ Anderson också är borta på söndag. Det är ganska tunga gubbar borta. Det är värt att notera. Samtidigt spelar Broncos hemma i Denver och de är svårslagna där, oavsett motstånd.

Oakland Raiders (5-7) har ett riktigt bra lag på G med en superintressant QB i Carr, en av ligans hetaste RB i Murray och kanske det allra största WR-ämnet på länge i form av Amari Cooper. De har dock inte alla bitar i pusslet ännu, utan inom två år, då lär Raiders vara ett av ligans bästa lag om alla utvecklas åt rätt håll och är skadefria. I nuläget känns det som de varvar stora matcher med riktiga djupdykningar, vilket är förståeligt med truppen som finns idag.

Jag kommer spela Denver Broncos -2,5 till oddset 1,49 och ser denna match som ett bra komplement till Seattle Seahawks som vinner sin match idag mot Ravens. Addera denna match till oddset 1,49 och du kommer ha en riktigt angenäm afton.

Storylines:

1. Pass rush OLB Von Miller vs QB Carr - den fajten är jag bergsäker på att Von Miller kommer vinna. Carr lär få det tufft idag.

2. ILB Brandon Marshall vs RB Latavius Murray - defense mot springspel. Marshall har "the upper hand" här och Murray kommer få det tufft att skapa bra förutsättningar i afton.

3. WR-tandemet Sanders och Thomas har en något enklare eftermiddag än brukligt, då Raiders secondary är en aning tunt även om Woodson spelat över sin kapacitet. Sanders har varit skadefri och då kommer även resultaten.

4. Ronnie Hillman blir Broncos RB i afton och jag gillar det jag ser hos honom. RB2 normalt sett, men lyckas alltid skapa bra förutsättningar med sitt raka spel.

5. Mile High Stadium - Denver Broncos hemmaplan. 4-1 hemma i år och har gjort det riktigt bra.

Jag spelar Broncos -2,5 till oddset 1,49 hos Unibet och ser som sagt Broncos som ett komplementspel i afton. Spela gärna en dubbel med Seattle Seahawks för klockren kombo.

/RoloMartins
  Oakland Raiders vs Denver Broncos
Spela på Speltips Oakland Raiders vs Denver Broncos
RoloMartins - 13 December 2015 - 13:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:30  Toronto - Detroit
Ishockey - NHL - 2 money line
2.45
02:00  Sung Kang
Golf - CJ Cup - Vinnare/plats
51.00
03:30  Spurs - Timberwolves
Basket - NBA - 2 (1h)
2.00
04:05  Suns - Trail Blazers
Basket - NBA - 2
1.83
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming