Speltips Carolina @ Atlanta

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-12-13 19:00
Land: Usa
Liga: NFL
Odds: 4.50
Speltips: 2
Spela på Speltips Carolina @ Atlanta
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 2
Obesegrade Carolina tar emot Atlanta Falcons med 5 raka förluster. Bortalaget Atlanta (6-6) har visat upp fantastiskt spel i början av säsongen och även visat att man har det som krävs för att nå playoffs. Det här är en nyckelmatch för ett extremt revansch suget Atlanta. Det vi ska komma ihåg är att förlusterna inte kommit mot några dåliga lag och att det ofta rör sig om små poängskillnader. Devante Freeman har gång på gång visat att han är en av ligans bästa runningbacks. Samtidigt som en av, om inte ligans bästa receiver Julio Jones håller god form.

Carolina är obesegrade i år och Cam Newton har sett bra ut i år. Jag är väldigt imponerad över att man är obesegrade men jag tycker att de har haft ett väldigt flyt. Inte minst senast när man var riktigt illa ute mot Colts, men lyckades reda ut det i sista stund. Bara Miami har gått obesegrade en hel säsong och Carolina kommer inte gå obesegrade i år.

Därför tror jag att Atlanta bryter Carolinas win streak då de kommer göra en sista kraftsamling för att försöka nå playoffs. Jag spelar Atlanta till ett alldeles för högt 4,50 på Nordicbet. Lycka till vid rygg!
Spela på Carolina @ Atlanta hos Nordicbet
Marcus757c - 13 December 2015 - 15:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: