Speltips Leicester - Chelsea

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-12-14 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.00
Speltips: O2.5
Spela på Speltips Leicester - Chelsea
Hämta din bonus på 450 kr här
Spela på O2.5
Årets största positiva överraskningslag, Leicester, tar emot årets största negativa överraskningslag, Chelsea, i Premier League.

Leicester har gjort mål i ALLA sina ligamatcher hittills i säsongen. De har även släppt in mål i samtliga möten, förutom mot Crystal Palace och Swansea. I vissa möten har det läckt rejält bakåt, som i matcherna mot Sunderland (4-2), Aston Villa (3-2), Stoke (2-2), Arsenal (2-5), WBA (3-2). 11 utav 15 matcher har slutat över 2.5 mål för Leicester.

Näst ut på tur är Chelsea, som minst sagt har problem att hitta den stabiliteten i sitt försvarsspel som vi länge har vant oss med. Även om Chelsea inte har släppt in så många mål bakåt under de senaste matcherna är risken stor att det blir ett flertal mot Leicesters full-fart-framåt-filosofi. Förra säsongen vann Chelsea borta med 3-1, vilket inte borde vara ett långsökt resultat med tanke på att Chelsea kommer att få många kontringsmöjligheter. Chelsea har definitivt spelare som kan ta vara på lägen och situationer som kommer att erbjudas mot Leicester - så nog blir det en hel del mål att räkna med.

Marknaden ställer sig neutral till över/under 2.5 spelet medan jag finner över som en klar favorit i detta möte. Oddset 2.00 lockar oerhört och spelet läggs hos Betfair.
Spela på Leicester - Chelsea hos Betfair
rad - 13 December 2015 - 23:35
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: