Speltips

Speltips Bayern München - Darmstadt

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-15 20:30 Spela här

Speltips Bayern München - Darmstadt
Land: Tyskland Liga: DFB Pokal
Odds: 2.17 Speltips: O3.5
2015-12-15 20:30 Bayern München - Darmstadt O3.5 2.17 rad

Tredje omgången i den tyska cupen där jag finner ett oddsvärde i ett överspel i en match mellan Bayern München som gästas av Darmstadt.

Att Bayern München tar den tyska cupen på allvar har de bevisat genom att Josep Guardiola ställt upp med det bästa laget. I 3-1 vinsterna på bortaplan mot först Noettingen och sedan Wolfsburg har inga friska spelare vilats, med undantaget att Thomas Mueller och Manuel Neuer satt på bänken. Alltså var de med i truppen. Alla andra stjärnor var med - på plan dessutom.

Darmstadt har haft en enkel resa med 5-0 vinsten borta mot TuS Erndtebrueck och sedan 2-1 hemma mot Hannover (där matchens samtliga mål kom inom 5 minuters tid). Darmstadt har lyckats göra mål mot större lag i ligan, såsom Eintracht Frankfurt, Bayer Leverkusen och Borussia Dortmund och jag ser ingen omöjlighet att de även lyckas med det i cupen mot Bayern München, som har en del skadeavbräck bakåt. Darmstadt kommer till start utan mittbacken Luca Caldirola, som definitivt kommer att saknas.

Oddset på över 3.5 mål har stigit stadigt under dagen och nu erbjuds hela 2.17 hos Marathonbet och 1xBet. Betfair är ännu inte etablerad men i och med att oddset rör sig uppåt blir det inga svårigheter att få in insatsen även på självaste marknaden, till 2.16-2.18 gånger pengarna.

rad - 14 December, 2015, 23:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!