Speltips

Speltips Augsburg - Dortmund

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-16 20:30 Spela här

Speltips Augsburg - Dortmund
Land: Tyskland Liga: DFB Pokal
Odds: 2.28 Speltips: O3.5
2015-12-16 20:30 Augsburg - Dortmund O3.5 2.28 rad

I den tyska cupen tar Augsburg emot ett Dortmund, som spelar kanske den mest offensiva fotbollen i fotbolls-europa för tillfället. Förmodligen är Dortmund det roligaste laget att titta på också, men det får vara en smaksak.

Dortmund har i Bundesliga spelat 16 matcher där antalet mål har varit över 3.5 stycken i 12 (!) utav möten. Även i den tyska cupen har Dortmund öst in mål - senast 7-1 mot Paderborn. Inför mötet mot Augsburg finns dessvärre Marco Reus på skadelistan. Samtidigt har laget fullgoda ersättare framåt, så det lär inte bli några problem att fortsätta producera mål. Thomas Tuchel ställer som vanligt upp med det bästa möjliga laget och där saknas det inte offensiva krafter direkt.

Augsburg har varit lite av ett fiaskolag i ligan denna säsong, där de har släppt in mål mot alla möjliga större och mindre lag. Dock har Augsburg lyckats med att göra mål i cupen samt att de har kommit igång nu med en 2-1 seger senast mot Schalke. Mot Dortmund har Augsburg haft det betydligt svårare. En 5-1 Dortmund seger vittnar om skillnaden mellan lagen, men Augsburg gör ändå mål framåt och Dortmund släpper in en hel del mål bakåt.

I mitt tycke borde över 3.5 mål vara en liten favorit inför mötet - vilket oftast också är fallet när Dortmund spelar. Därmed finner jag stort värde i oddset 2.28 hos Unibet .

rad - 15 December, 2015, 22:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!