Speltips Washington Capitals - Ottawa Senators

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-12-17 01:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.746
Tips: Sens U2.5 mål
Washington Capitals - Ottawa Senators

Goalies: Holtby (confirmed) vs Hammond (probable)

Ottawa Senators gästar i natt ett Washington Capitals på bortais som har en målvakt som kanske är den bästa i ligan för tillfället.

Washington Capitals framgång i år är inte oväntad. Man gjorde en väldigt stark spurt förra säsongen och hade ena foten i nästa omgång i slutspelet innan man chokade mot NY Rangers och åkte ur. Stora anledningen förra säsongen var Brandan Holtby som var mer eller mindre en mur sista 1/3 av säsongen tillsamman med att coach Trotz fått Ovechkin att växa till en ännu bättre spelare tvåvägs än vad han varit tidigare. I år har Cpaitals dominerat på hemmais då man är 11-3-1 inne i Verizon Center. Återigen är det Brandan Holtby som sticker ut och han är just nu NHLs bästa målvakt med 19-4-1, GAA 1.87 och SV% .933. Helt fantastiska siffror. Caps slog Penguins senast som visserligen har svårt att göra mål men man vann övertygande mot ett av ligans på papperet bästa lag och det tycker jag visar styrka.

Ottawa Senators bröt sin 2 matcher långa förlustsvit med att trycka till LA Kings på hemmais med siffrorna 5-3. Sens som annars haft lite svårt att hitta nätet innan vinsten senast då man endast lyckats göra Ö2.5 mål i 1/5 senaste innan vinsten mot Kings. Man fick islossning och under andra perioden då man gjorde 4/5 mål samtidigt som Jonathan Quick inte höll måttet.

I natt möter Sens ett lag som litar på sitt spel och ser oerhört organiserade ut i D. När man dessutom då har ligans hetaste målvakt längst bak har jag svårt att se Sens lösa Ö2.5 mål. Sens bör respektera Caps hemmaspel och bör ligga lite lågt i press för att täcka ytor. Detta bör göra att Caps äger större delen av puckinnehavet och enda möjligheten till att jag ser Caps släppa in mer än 2 mål mot detta Sens är om Holtby har en dålig dag på jobbet. Något jag inte räknar med.

Nattens spel blir därför

Ottawa Senators U2.5 mål @ 1.746 med 3/7units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på Washington Capitals - Ottawa Senators hos Betsson
Spela nu
hockeystick - 16 December 2015 - 17:54
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: