Speltips

Speltips Wolves–Leeds

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-17 20:45 Spela här

Speltips Wolves–Leeds
Land: England Liga: Championship
Odds: 1.90 Speltips: Ö 3.5 kort
2015-12-17 20:45 Wolves–Leeds Ö 3.5 kort 1.90 RalleArvid

Med något sviktande form på slutet finns det bara en sak att göra. Hålla hkan och huvudet högt och kriga på. Givetvis helt utan panik eller desperation men med stort mått av passion och inställning som smäller högt i närkamperna. Det är något man alltid kan göra oavsett hur formen är och efter ett fantastiskt 2015 känns det viktigt att hålla gnistan uppe nu ända in i kaklet och avsluta 2015 på bästa sätt.

Vad hittar vi då på nu när det är lite ont om utbud? Jo, vi litar givetvis till fotbollens absoluta hjärta och kärna. Nämligen hängmatcher mitt i veckan i the Championship. Det vankas klassiskt möte mellan två klassiska men i mångt och mycket sorgliga tipsextra-lag. Nämligen the Mighty Wolves och Leeds.

Båda lagen har spelat 20 matcher och har efter knappt halva serien hälften så många inspelade poäng som lagen i toppen. Bara en handfull poäng till godo från bottenstrecken men samtidigt, som brukligt är, bara tio-tolv poäng upp till kvalmatcherna.

Varken Wolves eller Leeds har något eget övertygande spel att tala om och det rör sig i de flesta matcher som lagen är inblandade i om krigande, taffligt och ostrukturerat anfallsspel samt allt som oftast målsnåla oavgjorda matcher.

Wolves snittar ganska exakt ett mål per match både offensivt och defensivt. Leeds har bara gjort 18 mål på 20 matcher men också bara släppt in 22 mål. Den vanligaste utgången för båda lagen under säsongen är slutresultat med delad pott där inget av lagen lyckats knyta ihop säcken och ta med sig tre poäng.

Det kommer bli en självförtroendefattig match. Med största säkerhet målsnålt och chanslöst. Oddssättarna är givetvis med på noterna och där har vi inte mycket att hämta eller lura oss till. Däremot ser jag ett fantastiskt trevligt spel i antal kort. Båda lagen har som en följd av täta, jämna och hårda matcher stora problem med disciplinen och vid de få tillfällen då Wolves eller Leeds inte får syna speciellt många bortför ovanlighetens skull är det regel snarare än undantag att de får motståndarna uppretade och provocerade till att tappa humöret.

Krigande, hjärta och passion var det ja.

Över 3.5 kort asian till 1.90 är oförskämt bra enligt mig.

Nu kör vi, lads!

Lycka till!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 17 December, 2015, 08:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Waern - 2015-12-17 14:25:28

Kollar man deras tidigare möten så har det gjorts en del mål. Ditt spel + över 2 mål asian ger 3.18 i skrivande stund. Är väl bra?