Speltips

Speltips Tampa Bay Buccaneers vs St Louis Rams

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-12-18 02:00 Spela här

Speltips Tampa Bay Buccaneers vs St Louis Rams
Land: USA Liga: NFL
Odds: 2,00 Speltips: Tampa +2,5
2015-12-18 02:00 Tampa Bay Buccaneers vs St Louis Rams Tampa +2,5 2,00 RoloMartins

Thursday Night Football. St Louis Rams tar sig an Tampa Buy Buccaneers. Jameis Winston, rookie-QB för Tampa och rookie-RB för St Louis. Två lag som skött sig OK, men som i alla fall jag förväntat mig mer av. Framförallt från Rams som alltid var starka "bakåt" och investerade "framåt" i draft och preseason-signings (Gurley/Foles).

Jag kommer spela Tampa Bay +2,5 till oddset 2,00 gånger insatsen hos bet365 .com.

Vi börjar med Rams. I natt kommer vi att få se QB2 i Rams som är Case Keenum. Foles spelar inte och den värvningen känns "sådär" just nu. Vi kommer också att få se en offensiv som verkligen gått på tomgång en längre tid, trots rookie-RB Todd Gurley och den riktigt duktige Austin som spelar WR. När springspelet inte fungerar; ja, då hamnar Rams offensiv i "maskin" och havererar. Rams siffror för "third down situation" är katastrofala hittills. 38,7 procent som lyckats och då med max 2,7 yards per försök. Ingen touchdown och fyra (!) interceptions. Lyckas Tampas defense få Rams till dessa situationer; ja, då lär inte Rams vinna matchen.

Vad säger vi om enigmatiska Tampa Bay Buccaneers då? QB Jameis Winston har efter en "trubbig" inledning verkligen spelat upp sig och agerat som riktig ledare, trots sin orutin, för Tampa. Han tar en hel del stryk, men framförallt har Winston vårdat bollen riktigt bra och det har också gjort att Tampa vunnit flera spännande matcher. Winston är inte rädd för att varken kasta långt eller springa fort på begäran. Nu har Tampa NFL's nästbästa RB i Doug Martin, vilket ger coach Lovie Smith bra alternativ i sin spelbok.

För mig är Tampa Bay ett mer komplett lag än St Louis Rams och det gör att jag kommer spela Tampa. Det som är extra intressant är att Tampa har "en chans" att nå slutspelet även om den är "minimal". Det är också kul att se att St Louis är favoriter, vilket jag inte köper.

Storylines kopplat till spelanalysen:

1. Kan Tampa Bays defense stoppa Rams RB Gurley och WR Austin; ja, då vinner man matchen. Dessa två herrar har verkligen varit "talk of the town" för Rams. Gurley har varit ojämn dock bra mot Lions senast emedan Austin känns som en världsspelare i kvadrat inom 2-3 år. Fantastisk resurs på offense. Tampas defense å andra sidan har varit helt OK; tunga att möta och få penalties för att vara Tampa och jag är övertygad om att de vinner denna match, vilket föranleder mig till spel på Tampa.

2. "Jameis Winston gets his Mojo going" - Winston har som sagt sett mer och mer dynamisk som en fullfjädrad NFL QB den senaste tiden och detta är alltså NFL Draft pick nr 1 2015. Han kommer bara bli bättre och bättre för varje match. Han har en stark arm, bra pocket-presence, mobil och framförallt rakbladsvassa pass.

3. Tampa Bay's running backs kommer högst troligen vara tungan på vågen i denna match. Doug Martin har haft ett jättebra år. Jag gillar även Charlie Sims som är deras andraalternativ. Sims kan också ta emot pass som en receiver, vilket ger ytterligare en dimension.

Jag väljer att spela Tampa Bay, då jag har stark tilltro till Winston som game changer för Tampa. Jag ser också framför mig att Tampas defense stoppar Rams elitduo Gurley och Austin, samt att Tampas spelbok innefattar fler alternativ än Rams. Vi vet att Rams defense med Donald i spetsen räddat dem i många matcher, men når han Winston?

Två spelalternativ; Tampa +2,5 alternativ under 41 poäng totalt i matchen. Jag har valt +2,5 till dubbla pengen hos bet365 .com

/RoloMartins

RoloMartins - 17 December, 2015, 17:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!