Speltips

Speltips Toronto Maple Leafs - San Jose Sharks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-12-18 01:30 Spela här

Speltips Toronto Maple Leafs - San Jose Sharks
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 1.909 Speltips: Sharks ML
2015-12-18 01:30 Toronto Maple Leafs - San Jose Sharks Sharks ML 1.909 hockeystick

Toronto Maple Leafs - San Jose Sharks

Goalies: Sparks (confirmed) vs Jones (confirmed)

San Jose Sharks gästar bottenlaget Toronto Maple Leafs i natt efter att man bröt sin längsta förlustsvit för säsongen senast.

Toronto Maple Leafs är ett lag i ombyggnation och det var väntat att laget skulle ligga i botten av ligan inför säsongen. Man inledde också lika dåligt som man kunde förvänta sig, men har under senare tid börjat hitta spelet en aning. Man är 4-4-2 de senaste 10 matcherna och man föll tungt mot Tampa Bay Lightning senast då man spelade fin hockey och hade även en 3-1 ledning. Dock visade sig återigen hur svaga man är över hela lagen och att man har för tunn trupp för att stå emot då man fallerade totalt i tredje perioden och tappade till 4-3. Man lyckades dock kvittera matchen och ta den till OT men där avgjorde sedan Namestinikov efter att utnyttjat en 2mot1:a.

San Jose Sharks var inne i säsongens längsta losingstreak då man hade 6 raka förluster innan man senast slog topplaget Montreal Canadiens med 3-1. Sharks gjorde en väldigt solid match och man försvarade sig väldigt bra över hela isen. Det är just på bortais Sharks varit dominanta i år och av nån konstig anledning är de där man plockar sina poäng. Laget är imponerande 11-5-1 borta jämfört med hemma där man är 4-9-0.

Sharks har dominerat Leafs i denna matchup under de senast åren och är övertygande 9-1-0 mot Leafs de senaste 10 mötena. I nattens möte har även rookien G.Sparks i mål som varit 3-1-0 på sina 4 starter i år och det blir intressant och se om han klarar av att spela på den höga nivå han hållit hittills. Hur som helst tycker jag vi erbjuds ett väldigt generöst odds med tanke på att Sharks dominerat Leafs såpass stort under de senaste åren.

Nattens spel blir alltså


San Jose Shark ML @ 1.909 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 17 December, 2015, 18:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Marcus757c - 2015-12-17 22:35:51

kung