Speltips

Speltips West Brom vs Bournemouth

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-19 16:00 Spela här

Speltips West Brom vs Bournemouth
Land: England Liga: PL
Odds: 1.83 Speltips: 1 (dnb)
2015-12-19 16:00 West Brom vs Bournemouth 1 (dnb) 1.83 Polsater

West Bromwich dnb (insatsen tillbaka på x, samma sak som asian +0) hemma mot Bournemouth.

Två lag som kämpar i nedre mitten/botten och därmed är det viktiga poäng på spel.

13. West Brom 16 5 5 6 16:21 20

14. Bournemouth 16 4 4 8 20:31 16

Bournemouth kommer från en extremt bra period för deras del. Poäng mot Everton efter utjämning i 97:e minuten följt av vinst borta mot Chelsea och hemma mot Man Utd. Det här är extra imponerande med tanke på att de, som redan från start har en av PLs på pappret sämsta trupper, är rätt så skadedrabbade. Saknar återigen 3-4 spelare som sågs som nycklar inför säsongen.

Nu ställs man inför en helt annan uppgift än vad man stött på de senaste omgångarna. Chelsea som varit helt under isen och hemmamatch mot ett extremt skadedrabbat och CL-slitet Man United är en sak. Då kommer motivationen och hungern av sig självt. Lätt att hitta inspiration som leder till överprestation/maxprestation. Men i en oglamourös bortamatch mot ett disciplinerat, rutinerat och svårspelat West Bromwich Albion ställs andra krav. Jag har svårt att se Bournemouth vinna det här. Min känsla är att laget haft maxutdelning de senaste fyra omgångarna. Mött lag som är bra på pappret, men i rätt lägen. Nu väntar en annan typ av match.

West Bromwich tappade in 2-2 på övertid borta mot Liverpool senast, innan dess hade man två raka kryss. Dessförinnan besegrades Arsenal. Har haft ett tufft schema på hemmaplan då man mött Everton, Southampton, Arsenal, Chelsea, Tottenham, Man City och Leicester. Normalt sett är man dock stabila hemma på the Hawthorns. Jag såg lagets match mot Liverpool och tyckte man gjorde det rätt okej. Pool skapade inte mycket egentligen och framåt hotade WBA en del, framför allt på fasta. Jag såg laget även för ett par omgångar sedan mot Arsneal och även då såg man bra ut. Efter en svår start på säsongen med en del negativt fokus runt Berahino verkar man ha kommit in i det. Finns som sagt en hel del PL-rutin i laget och Pulis vet man vart man har också.

Känns som att oddset gått upp en del tack vare Bournemouths fina resultat mot Chelsea och Man Utd. Känns som en reaktion kan komma här och jag har svårt att se ett stabilt WBA torska det här på hemmaplan faktiskt.

@nokkan21

Polsater - 17 December, 2015, 22:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!