Söndag 15:00, Hellas Verona-Sassuolo. Jag tycker det finns spelvärde i bortalaget här.
Jag spelar Sassuolo +0.25 @1.66 hos Pinnacle Sport.

Tabell:
6. Sassuolo 15 7 5 3 19:14 +5 26
20. H.Verona 16 0 7 9 11:26 -15 7

Hellas Verona har som de flesta känner till haft en bedrövlig säsong och ligger sist i Serie A. Hellas är fortfarande det ända laget som inte lyckats vinna en enda match i ligaspelet. Laget har 9 poäng upp till säker mark och ska man klara kontraktet så måste man börja ta trepoängare snarast.
Den 38 år gamle Luca Toni är lagets stora ledare och även bästa målskytt på ynka 2 mål. Toni har haft stora skadeproblem den här säsongen och han har nu beslutat sig för att lägga skorna på hyllan efter säsongen.
Luca Toni spelade senaste ligamatchen och gjorde dessutom mål mot Milan. Han kommer även att komma till start på söndag vilket är ett stort plus för hemmalaget. Räcker det för att ta 3 poäng? Tveksamt.

Verona 5 senaste:

Napoli-Verona 3-0
Milan-Verona 1-1
Verona-Empoli 0-1
Verona-Pavia 1-0
Frosinone-Verona 3-2

Sassuolo inledde säsongen strålande och efter de 7 inledande matcherna så var man det ända laget som var obesegrat om jag inte missminner mig, hur som helst så öppnade man väldigt starkt. Man har exempelvis besegrat lag som Napoli och Juventus och ligger med all rätt 6a i tabellen.
Talangen Domenico Berardi är avstängd och kommer inte att delta i matchen. Jag anser att laget har flera andra offensiva kvalitetsspelare så jag tycker inte att man ska lägga allt för stor vikt av att han är avstängd.

Sassuolo 5 senaste:

Sampdoria-Sassuolo 1-3
Sassuolo-Cagliari 0-1
Sassuolo-Fiorentina 1-1
Genoa-Sassuolo 2-1
Sassuolo-Carpi 1-0

Skador/avstängningar hittar ni på: http://www.skadekollen.com/fotboll/serie-a/

Hellas Verona har fortfarande 0 segrar i Serie A och med tanke på den tuffa skadelistan hemmalaget har så tror jag att den första trepoängaren får vänta ytterligare.
Sassuolo har bara 3 poäng upp till Roma och Europaplatserna med en match mindre spelad. Kommer Sassuolo upp i den nivån vi sett tidigare den har säsongen så ska man åtminstone klara ett oavgjort resultat här.

Sassuolo +0.25 @1.65 hos Pinnacle Sports 3/5 units. Dvs halv vinst vid ett oavgjort resultat.
Twitter för fler spel: @3quartistan

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip