Speltips Roma-Genoa

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-12-20 15:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Odds: 2.12
Speltips: U 2.5
Spela på Speltips Roma-Genoa
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på U 2.5
Söndag 15:00 är tiden för Roma-Genoa.

Jag tycker det finns värde i underspelet här. Roma har blivit nollade i sina 4/5 senaste matcher och dessutom så har man 3 raka 0-0 matcher.
Genoa har precis som hemmalaget fått grus i maskineriet den senaste tiden, 4 raka torsk och bara 2 mål framåt på dessa matcher.

Unibets marknad ser ut enligt följande:
Total +2.5, över 1.72, under 2.12.
Köper inte att överspelet är så stor favorit här, tycker det finns flera goda skäl som talar för en målsnål match.

Roma tog sig vidare från sin Champions League-grupp förra veckan med minsta möjliga marginal, men det är inte många i Rom som jublar över det. Roma har inte vunnit sedan den 8e november och man har bara lyckats göra ett mål framåt i sina fem senaste matcher. Nollade i tre raka hemmamatcher, när hände det senast?
Roma kommer senast från en torsk på straffar mot Serie B-laget Spezia i Coppa Italia. 120 minuter utan mål och ett utbuat Roma.
Det sägs att det är sista chansen nu för tränaren Garica.

Det är definitivt inte samma Roma som spelade 4-4 mot Leverkusen i Champions League tidigare i höst. Efter att Salah och Gervinho dragit på sig skador har anfallsspelet varit omöjligt att känna igen. Spelarna som har ersatt afrikanerna har inte varit i närheten av samma nivå, samtidigt har man haft en rent utsagt bedrövlig striker i form av Edin Dzeko.
Romas försvarsspel har däremot sett bättre ut på senare tid, inte minst målvaktsspelet och Wojciech Szczesny som har räddat laget flera gånger om.


Romas 5 senaste:
Roma-Spezia 0-0
Napoli-Roma 0-0
Roma-BATE 0-0
Torino-Roma 1-1
Roma-Atalanta 0-2

Genoa är precis som Roma inne i en bedrövlig period. Fyra raka torsk, senast mot Lega Pro-laget Alessandria som besegrade Genoa i Coppa Italia efter förlängning.
Efter att Genoas främsta målskytt Pavoletti drog på sig ett rött kort och en tre matcher lång avstängning i matchen mot Carpi har laget haft som väntat en sämre målskörd framåt. Nu saknar även Genoa sin offensive mittfältare Diego Perotti som också är avstängd. Jag ser både Pavoletti och Perottis avstängningar som ett plus för underspelet.

Genoa-Alessandria 1-2 E
Genoa-Bologna 0-1
Inter-Genoa 1-0
Genoa-Carpi 1-2
Genoa-Sassuolo 2-1

Skador/avstängningar: http://www.skadekollen.com/fotboll/serie-a/

Jag förväntar mig ett mycket defensivt Genoa och ett betydligt mer bollförande Roma. Jag blir inte allt förvånad om det blir en rätt så seg tillställning. Roma har haft förtvivlat svårt att komma till farliga målchanser mot lag som backar hem, vilket jag förväntar mig att Genoa kommer att göra. Att läktarna dessutom står halvt tomma på Olimpico varje match talar inte för en sprakande tillställning.

Jag tycker mig se flera goda skäl att gå för ett underspel här.
Jag spelar, under 2.5 mål @2.12 hos Unibet 2/5 units.
Twitter för fler spel: @3quartistan

Lycka till!
Spela på Roma-Genoa hos Unibet
3quartistan - 18 December 2015 - 16:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: