Tidig match på söndag med avspark 12:30. Carpi gästas av Italiens formstarkaste lag Juventus.
Jag spelar Juventus -1 @1.70 hos Pinnacle Sports.

4 Juventus 16 9 3 4 25:12 +13 30
19 Carpi 16 2 4 10 13:30 -17 10

Det är inget drömodds men jag tycker ändå att det finns värde här. Juventus ser onekligen starka ut och spelet ser verkligen ut att börja stämma för Allegri och hans mannar. Laget har inte förlorat i Serie A sedan den 28e oktober. Med de spel och resultat Juventus har levererat på slutet så tycker jag att man bör anses favoriter till Scudetton även den här säsongen.

Nykomlingarna Carpi tog en väldigt meriterande seger senast i Coppa Italia då man besegrade Fiorentina på bortagräs. Bortsett från det så har det varit en tuff säsong för nykomlingarna. Man ligger som väntat under strecket och jag tror att det ska mycket till för att man ska spela i Italiens finrum även nästa säsong. Varje match och alla poäng är naturligtvis otroligt viktiga för Carpi, men Juventus är definitivt inget lag man har räknat att ta poäng på. Juventus däremot måste bara vinna dessa typer utav matcher för att vara med i kampen om en titel.

Carpis 5 senaste:

Fiorentina-Carpi 0-1
Empoli-Carpi 3-0
Carpi-Milan 0-0
Carpi-Vicenza 2-1
Genoa-Carpi 1-2

Juventus kommer senast från en derbyseger i Cupen då man besegrade rivalerna Torino med hela 4-0 trots att Allegri valde att rotera. Torino däremot spelade med i stort sett ordinarie startelva.
Juventus har 7 raka segrar i ligaspelet och jag har otroligt svårt att se att denna segersvit ska brytas av ett lag som Carpi.

Juventus 5 senaste:

Juve-Torino 4-0
Juve-Fiorentina 3-1
Sevilla-Juve 1-0
Lazio-Juve 0-2
Palermo-Juve 0-3

Skador/avstängningar: http://www.skadekollen.com/fotboll/serie-a/

Jag tror bara Juventus vinner det här. Juventus är bättre på varje position och det ska bara vara klasskillnad här.

Jag spelar Juventus -1 @1.70 hos Pinnacle Sports 4/5 units, pengarna tillbaka vid uddamålsseger för Juventus. Finns till @1.65 hos Unibet .
Twitter för fler spel: @3quartistan

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip