Speltips: Southampton-Tottenham

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-12-19 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.00
Tips: DNB2
Lördag igen och dags att bryta trenden och inleda nya sviter. En liten Southampton-inspirerad formsvacka och en av dem ska brytas idag. Förmodligen min. Varför?

Jo, jag tror mycket på Spurs i år. Inte bara för att konkurrensen är svagare än på minst ett decennium utan även för att laget är stabilare än på väldigt väldigt länge. Under Harry Redknapp fanns det absolut perioder och matcher då laget hade en högre högsta nivå än vad som är fallet nu men de var aldrig nära den här stabiliteten och tryggheten i ett grundspel. Därför har jag heller aldrig varit mer trygg i att spela på framgång för laget än just nu.

Southampton är givetvis inte så här dåliga som deras form antyder utan det kommer snart vända för laget. Givet vad jag deklarerat här ovanför tror jag dock det kan bli tufft att hitta vändningen just i detta möte.

Förlust hemma mot Stoke och tokkollapsen mot Liverpool därefter följdes upp av något som i det närmsta bör anses som en förlust - nämligen bara oavgjort hemma mot Aston Villa. Det skull inte förvåna mig om Southampton hittar tillbaka till sitt spel idag och att vi därför får se en riktigt välspelad och trevlig fotbollsmatch men om något lag i slutändan kommer stå som segrare tror jag definitivt att det blir Tottenham.

Laget har bara förlorat mot Manchester United borta i ligan och förutom den matchen är det bara mot Anderlecht man kammat noll på bortaplan. Den oförklarliga förlusten senast på hemmaplan mot Newcastle får anses vara en engångsföreteelse som laget nu är oerhört måna om att studsa tillbaka från. Detta är en fantastiskt viktig match för Tottenham på många plan. Det är nu man ska visa att man menar allvar. Det är nu man har chansen att tysta alla som hoppas och tror att det inte ska vara allvar i år heller. Att raset har inletts i och med förlusten senast.

Jag tror inte på något ras. Jag tror på ytterligare en stabil insats på bortaplan från Tottenham och jag tror att det minst räcker till oavgjort, förmodligen även till mer än så.

Viktigt för Spurs att Dembele förmodligen är tillbaka. Mason missar dock matchen. I övrigt ser det bra ut i Spurs. Värre för hemmalaget med Rodriguez och Pellé bland annat borta.

All info hittar ni som vanligt på Skadekollen.

Av alla spel som bygger på framgång för Tottenham fastnar jag främst för DNB2:an som vi erbjuds 2.00 för hos Unibet.com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
  Southampton-Tottenham
Spela på Speltips Southampton-Tottenham
RalleArvid - 19 December 2015 - 10:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
03:30  Spurs - Timberwolves
Basket - NBA - 2 (1h)
2.00
04:05  Suns - Trail Blazers
Basket - NBA - 2
1.83
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming