Speltips

Speltips Dallas Stars - Montreal Canadiens

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-12-20 01:00 Spela här

Speltips Dallas Stars - Montreal Canadiens
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.49 Speltips: Habs ML
2015-12-20 01:00 Dallas Stars - Montreal Canadiens Habs ML 2.49 hockeystick

Dallas Stars - Montreal Canadiens

Goalies: Niemi (probable) vs Condon (probable)

Toppmöte mellan Dallas Stars som toppar Western Conference mot Montreal Canadiens mot ligger 2:a i Eastern.

Dallas Stars ångar på som tåget och det är få lag som ser lika bra ut som Stars för tillfället. Dallas är imponerande 23-7-2 i år och 6-2-2 senaste 10 man spelat. På hemmais har man endast förlorat 4 gånger denna säsong och är 12-4-0. Senast inkasserade man de fjärde hemmatorsken då man föll mot Calgary Flames med 3-1. En match som Stars dominerade spelmässigt, men inte fick in pucken bakom Karri Ramo som motade 35/36 skott.

Montreal Canadiens som inledde säsongen på ett lysande sett har saktat ner lite efter Carey Price skada och laget har inte spelat på samma nivå på slutet. Man har förlorat 6/7 senaste matcherna och man blev även nollade mot LA Kings hemma senast. Nu är det upp till bevis då man ställs mot ligans hetaste lag och jag tror det är skönt för Habs att spela som stora underdogs i natt.

Nattens spel har inte allt för mycket logik i sig, utan jag kommer gå lite på ”NHL-logiken” som det brukar kallas. Stars är det formstarkare laget och Montreals spel har hackat på slutet. Dock vet jag att Habs har det som krävs för att slå Stars och man är även 6-4-0 mot de senaste 10 mötena. Vi får ett odds närmare 2.50 på Montreal vilket jag ser som för högt mellan två topplag. Jag kommer därför gambla med underdogen Montreal Canadiens.

Nattens spel blir alltså


Montreal Canadiens ML @ 2.49 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 19 December, 2015, 17:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!