Speltips

Speltips Denver Broncos vs Pittsburgh Steelers

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-12-20 22:00 Spela här

Speltips Denver Broncos vs Pittsburgh Steelers
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,90 Speltips: Under 45,5 poäng
2015-12-20 22:00 Denver Broncos vs Pittsburgh Steelers Under 45,5 poäng 1,90 RoloMartins

Hela helgens godbit för oss som älskar amerikansk fotboll. Pittsburgh Steelers (8-5) tar emot Denver Broncos (10-3) hemma på Heinz Field. A battle of defense! Den här matchen kommer avgöras på marken och det defense som är starkast och som gör sig minst skyldig till penalties kommer vinna matchen.

Då jag är övertygad om att det blir en defensivt laddad fajt väljer jag att spela under 45,5 poäng totalt gjorda till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Denver Broncos besitter NFL's bästa defense inför denna omgång. De har varit spektakulära över hela säsongen och sedan Manning klev av pga skada har de lyft sig ytterligare. Denvers pass rush är absolut skrämmande och med garanti har Steelers QB Roethlisberger inte sett liknande i år. Han kommer få veta att han lever i denna match-up.

Pittsburgh Steelers offensiv är alldeles underbar att skåda. Roethlisberger har många val på sin offensiva lina att kasta bollen till. Brown, Bryant och Wheaton. Vänder vi på kuttingen har Broncos QB Osweiler såväl Thomas, Sanders som Davis att kasta till. Överlag är Steelers offensiv vassare, men Broncos secondary är rakbladsvass, vilket gör att jag har feeling för en match, där bollen kommer puntas en hel del och där bägge lagen kommer försvara sig bra. Den QB som vågar ta tuffa beslut i sin "passing pocket", vilket innebär tunga smällar kontra långpass; han vinner.

Storylines:

1. Ha koll på Broncos pass rush. Håll ögonen på Von Miller. Sicken pass rusher; wow! Big Ben kommer få fullt upp idag.

2. Springspelet är inget att yvas över, MEN Broncos RB nr 1 CJ Anderson är tillbaka. Steelers Williams har gjort det fullt OK. MEN springspelet är ingen nyckelfaktor i afton.

3. Broncos har defensiven och Steelers har offensiven. Matchen kommer avgöras "in the trenches", vilket gör att Steelers måste vara på tårna från start. Broncos å sin sida VET att Roethlisberger är en tuffing och kommer försöka stå kvar så länge som möjligt.

Jag spelar som sagt under 45,5 gjorde poäng idag till oddset 1,90 hos bet365 .com. Ser framför mig en stenhård defensiv fajt.

/RoloMartins

RoloMartins - 20 December, 2015, 14:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!