Sunday Night Football stannar till i Philadelphia, där Eagles (6-7) tar emot kanske ett av NFL's allra bästa lag för tillfället; Arizona Cardinals (11-2). Ett lag som vunnit sex av sina elva segrar på bortaplan.

Jag gillar verkligen Arizona Cardinals och kommer spela dem -3,5 poäng till oddset 1,96 hos Unibet .se.

Storylines till spelanalysen:

1. HC Bruce Arians har fått en ruggig snurr på tillika stor tilltro till Carson Palmer, QB i Arizona. Palmer är 35 år, men spelar sin absolut bästa boll någonsin. Han har nr 2 i hela NFL gällande passer rating via 107,2 och nr 1 gällande yards per average. Totalt har han snittat 309 yards varje vecka i luften. Addera sedan 31 touchdowns till Palmers resumé för 2015 och du förstår varför Cardinals är tuffa att besegra.

2. Palmer har till sin hjälp en ruggigt vass wide receiver-lina av och med Larry Fitzgerald, John Brown och Michael Floyd. Kanske ligans bästa treenighet tillsammans med Pittsburgh Steelers. Av de 31 touchdowns som Palmer kastat har någon av dessa tre herrar tagit emot 18 touchdowns, vilket är en enastående siffra.

3. Arizonas springspel har fått sig en liten törn på slutet, då Chris Johnson tyvärr bröt benet, men kan vara tillbaka när slutspelet börjar. Dessutom är Andre Ellington borta i dagens match. Kvar finns då rookien David Johnson som skött sig fullgott. Han snittar 4,3 yards per försök. Det som är intressant med Cardinals och Johnson är att Palmer använder sig av honom även i passningsspelet, vilket 293 yards och fyra touchdowns bevisar.

4. Arizona Cardinals secondary är magnifik. Bradford i Eagles lär bli interceptad minst en gång och då kanske av Patrick Peterson som är en elitspelare i samma klass som Revis i New York Jets. Bradford kommer få se Cardinals blitzar hela kvällen och om ont om tid sin passningsficka, ja; då lär Bradford stressa sig till beslut och då kan secondary i Cards ha en angenäm afton.

Jag väljer att spela Arizona Cardinals -3,5 borta mot Eagles till oddset 1,96 och känner mig väldigt trygg med det.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip