Speltips Bordeaux-Marseille

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-12-20 21:00
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Odds: 2.17
Speltips: Ö2.5
Spela på Speltips Bordeaux-Marseille
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Ö2.5
Det var aldrig någon fara igår med Tottenham. Stabil seger och 2-0. Jag ångrar däremot inte att jag ”bara” körde DNB2:an eftersom differensen till den raka tvåan var alldeles för liten i mitt tycke. Oddset på DNB var vansinnigt bra och jag hoppas att alla som läste också ryggade. Nu är vi tillbaka på banan efter lite svag form. Låt oss bygga en svit över jul och nyår.

På tal om trevliga odds har jag scannat av söndagens utbud noggrant. Jag har hittat en hel del trevliga potentiella segrare men det jag helst av allt vill lyfta fram till er är ett överspel i en match som jag tror har alla chanser att bli mycket underhållande.

Bordeaux tar emot Marseille i ett klassiskt möte i Ligue 1. Inget av lagen har haft en speciellt munter inledning på den här kampanjen och desto större anledning att gå för tre poäng i en situation som gör att blott en seger skjuter upp respektive lag en handfull med placeringar.

Båda lagen har relativt högt snitt vad gäller mål i sina matcher. Hemmalaget snittar 2.7 och gästerna 2.6 i en traditionellt och generellt sett målfattig liga. Oddsen är alltid fördelaktiga på spel av denna karaktär om man hittar en match där man tror det kan vara öppet sett till matchbilden.

I sex av de nio senaste matcherna har det klättrats över 2.5-linan då Bordeaux spelat och det är framförallt lagets bristande defensiv som gör att de inte ligger 5 för att inte säga 10 placeringar högre i tabellen.

Marseille är ju alltid tämligen ofranskt i sin approach till fotbollsmatcher. Det är alltid kris i klubben både på och utanför planen och senaste tidens resultat är absolut inget undantag. En hel del poäng inplockade och en fin förlustfri svit, visst. Men samtidigt är följande resultatrad ingenting som skvallrar om speciellt mycket stabilitet:

2-3
1-1
2-4
2-2
0-1
3-3
2-1

Ni hör själva. Upplagt för allt annat än mållöst och tråkigt. Marseille har viljan, tron och kapaciteten att gå för tre poäng. Bordeaux har självförtroendet på hemmaplan men för dålig defensiv. Det här kommer bli målglatt.

2.17 för över 2.5 får vi i skrivande stund hos Unibet.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
Spela på Bordeaux-Marseille hos Unibet
Spela nu
RalleArvid - 20 December 2015 - 16:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: