Speltips Raptors-Kings

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-12-21 00:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.91
Tips: Rap -5,5
NBA:s kanadensiska representant Toronto Raptors tar i natt emot Sacramento Kings. Jag tror på Toronto som har visat upp fin hemmaform den senaste tiden. Jag räknar med att de vinner ganska komfortabelt och spelat Toronto -5,5 till oddset 1.91 på Betsafe.

Toronto parkerar på tredje plats i NBA:s Eastern Conference med 11 vinster och 7 förluster. Bara Cleveland Cavaliers och Indiana Pacers har en bättre vinstprocent av lagen från öst. Sacramentos situation är något helt annat. De ligger trea från slutet i Western Conference, med 10 vinster och 16 förluster. De har haft problem under säsongen och jag räknar med att det fortsätter i natt mot hemmastarka Toronto.

Toronto är fortsatt starka hemma i Kanada. De har vunnit åtta av sina tolv hemmamatcher den här säsongen. Tittar man på ATS-statistiken så har de täckts sin lina sju gånger. Hemmaformen är god. De har vunnit fyra raka matcher på hemmaplan inför nattens drabbning med Sacramento.

Båda lagen spelade match i fredags. Toronto vann borta mot Miami. Riktigt starkt. Matchen slutade 108-94, och Toronto ska vara nöjda med att de gjorde så många poäng mot ett annars försvarsstarkt Miami. Fredagens match var ett tecken på att Torontos offensiv börjar fungera bättre. Sacramento spelade borta mot Minnesota. Det slutade med förlust, 99-95.

Tittar man på hur lagen har presterat med en dags vila mellan matcher tidigare under säsongen så ser man att Tornto har 10-6 ATS medan Sacramento ligger på 7-7 ATS.

Sacramento fortsätter att ha defensiva problem. De är ett av ligans sämsta lag när det kommer till försvarsspel. Bara tre andra lag släpper in fler poäng per 100 bollinnehav. Jag tror att Toronto, som har god hemmaform och kommer från en stärkande seger mot Miami, kan köra över ett Sacramento med tydliga brister i försvaret.

Sacramento har bara vunnit två av elva bortamatcher den här säsongen. Här lär de åka på en ny förlust. Jag tror att Toronto vinner med runt tio poäng.

Spelar alltså Toronto -5,5 till oddset 1.91 på Betsafe.
Units: 2/5.
Spela på Raptors-Kings hos Betsafe
Spela nu
NBA - 20 December 2015 - 21:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: