Speltips

Speltips Athletic Bilbao B - Lugo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-21 20:30 Spela här

Speltips Athletic Bilbao B - Lugo
Land: Spanien Liga: Segunda Division
Odds: 1,82 Speltips: U 2 Asian
2015-12-21 20:30 Athletic Bilbao B - Lugo U 2 Asian 1,82 Cohendavid

Det var ju ett tag sedan man skrev något, senaste reken gick jag på torsk, ett MFF som jag trodde skulle spela för att visa sin heder och någorlunda stolthet i klubben.. Istället blir det 8-0 och trots att Soran Ismail skämtade om det på twitter var det väll ändå ingen som kunde se det komma? Jaja, nya tag och en ny match. Jag tror mig ha hittat ett spel nere i Spanska andra divisionen som löser senaste rekens nederlag.

Det är alltså Athletic Bilbaos B-lag som jag rekat på tidigare, inte nog med att det är en extremt målsnål liga, Bilbao har dessutom bara lyckats göra 9 mål på 17 ligamatcher, detta har resulterat i en 21:a plats i ligan.. Bortalaget för dagen är Lugo, laget har lyckats göra 17 mål på 17 matcher, laget ligger stabilt till i ligan med en 9e plats. Det är alltså inga lag som sprutar in mål, dessutom så har Bilbao släppt in 15 mål och Lugo 16 mål. Vi tar en titt på lagens 5 senaste matcher:

Athletic Bilbao B 5 senaste matcher:
Osasuna - Athletic 1-1
Athletic - Zaragosa 0-1
Leganes - Athletic 1-0
Athletic - Almeria 0-0
Mirandes - Athletic 3-0

Lugos 5 senaste matcher:
Lugo - Ponferradina 3-1
Alcoron - Lugo 1-1
Lugo - Valladolid 1-1
Mallorca - Lugo 1-1
Lugo - Elche 1-1

Som vi ser så är Athletic extremt målsnåla, oavsett motstånd. medans Lugo i sin tur spelat målsnåla kryss matcher. I och med Bilbaos A-lag har fått upp formen i högsta ligan så läggs ju allt mindre fokus på B-laget, skadeläget är inte det bästa dessutom för A-laget vilket gör att de bästa i B-laget får chansen att testa på Primera fotboll.

En faktor att lägga till i det hela är att julledigheten ligger runt hörnet, ligan tar ett break till den 2a Januari, vilket gör att motivationen till dagens match, trots tabelläget för lagen, blir svår att hitta. Spelarna vill spela klart för detta året och fokusera på Vårsäsongen.


Jag spelar Under 2 mål Asian hos Unibet , hur spelar ni?

Twitter - davvecohen

Cohendavid - 21 December, 2015, 12:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!