New Orleans Saints (5-8) tar emot Detroit Lions (4-9) hemma på prime time och Monday night football.

Trots att Saint svaga säsong tror jag mycket på att Saints täcker sitt spread på -3 inatt. Saints har varit en besvikelse i år men detta är prime time och Drew Brees på prime time är riktigt, riktigt farlig. Över de senaste 15 matcherna på prime time hemma är Brees och Saints 15-1 med en vinstmarginal på ca 15 poäng. Den enda förlusten kom förra året mot Ravens där Drew Brees ändå kastade för 420 yards, 3 TD & 1 INT. Så trots förlusten är Brees alltid het på Prime Time hemma.

På andra sidan har vi Lions som också är besvikelse denna säsong. De startade 0-5 och har inte övertygat sen dess. De släpper in i snitt 25 poäng per match (27 i NFL) och trots att passförsvaret är top 10 i ligan så bör de inte kunna matcha Brees på prime time. Offensiven ligger också på nedre botten när det kommer till poäng gjorda framåt.

Detta är två jämbördiga lag och hade det varit på en söndagseftermiddag hade det varit en svår match att förutse men Brees och Saints dominans hemma på prime time hemma gör detta enkelt.

Spelar Saints -3 @ 2.00 på bet365 och är trygg med det.

This is the stats tab
This is the post tip