Speltips

Speltips Detroit Lions vs New Orleans Saints

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-12-22 02:30 Spela här

Speltips Detroit Lions vs New Orleans Saints
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,86 Speltips: Saints -2,5
2015-12-22 02:30 Detroit Lions vs New Orleans Saints Saints -2,5 1,86 RoloMartins

Monday Night Football och vi lär få se en riktig "sluggerfest" mellan två av NFL's absolut starkaste armar. Drew Brees i New Orleans Saints (5-8) och Matthew Stafford i Detroit Lions (4-9).

Dessa två styr respektive offense på ett oerhört dynamiskt sätt; full attack på kast genom hela matchen. Inget av dessa lag har något som helst springspel, vilket gör att varje lag de möter har en ganska bra koll på deras playbook.

Jag kommer spela New Orleans Saints -2,5 till oddset 1,86 hos bet365 .com och det gör jag mest för att Saints är oerhört svårslagna på hemmaplan för just Detroit Lions. De är 2-6 i Saints borg Mercedes-Benz Superdome och med Stafford som skipper är Detroit 0-3. I övrigt är bägge lagen borta från slutspelet, men inget lag vill lägga sig platt, utan man vill spela för publik och sin egen stolthet.

Storylines till val av spel:

1. Drew Brees; redan en legend i NFL och kommer gå till historien som en av ligans främsta quarterbacks. I år har Brees lyckats sätta 67,8 procent av sina pass. Han har 25 touchdowns mot 11 interceptions. Stafford i Lions har 65 procent av sina pass med 24 touchdowns och 13 interceptions. De är hyggligt lika i år.

2. New Orleans Saints är nu i stort sett skadefria utifrån den trupp de besitter emedan Detroit Lions fortfarande har stora bekymmer på spelare i nyckelpositioner. WR Calvin Johnson och TE Eric Ebron är osäkert startande och bestäms pregame, MEN överlag har Saints en fräschare trupp till denna match-up.

3. Jag tycker New Orleans Saints har sett riktigt bra ut i de två senaste matcherna med vinst över Tampa och en hårsmån från att slå obesegrade Carolina Panthers veckan inne. De hade inför säsongen i år medvetet "föryngrat" både offensiven och defensiven och sådant tar tid. Den senaste tiden verkar dock det mesta (utom springspelet) börjat fungera riktigt bra. På hemmaplan inför stundande jul vill Saints leverera.

4. Vi vet om att det kommer bli många passpel i afton, men om Saints, som jag tror, orkar stoppa Lions offense med ett furiöst och aktivt defense; ja, då vinner New Orleans.

Jag spelar New Orleans Saints -2,5 till oddset 1,86 hos bet365 .com. Jag är övertygad om att det blir en grymt underhållande match, då bägge lagen inte är blyga i sin offensiv.

God jul!

/RoloMartins

RoloMartins - 21 December, 2015, 20:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!