Speltips Worcester-Southport

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-12-22 20:45
Land: England
Liga: FA trophy
Odds: 2.20
Speltips: Worcester
Spela på Speltips Worcester-Southport
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Worcester
Kvalitén på ligorna på den här nivån skiljer sig inte på samma sätt som mellan championship eller premier league eller som vi är vana vid i Sverige. Eftersom det finns så många professionella ligor i England håller vissa amatörligor till och med högre kvalitet än de lägsta proffs eller semiproffs-ligorna eftersom en hel del talangfulla spelare väljer att ha ett jobb vid sidan om och på så sätt försörja sig men går sen och dominerar på planen då det är dags för match.

Därför ska man inte ta hänsyn till att Southport spelar i National och Worcester i North-ligan. Däremot bör man ta hänsyn till att Worcester lyckades spela sig till ett kryss på bortaplan i första mötet och man bör också ta hänsyn till lagets fenomenala hemmaform där man har tre raka segrar och 7-1 i målskillnad på dessa.

Southport har också fin form och har tagit sig bort från det absoluta bottenträsket efter en del segrar men laget dippar en hel del i prestationerna, kan läcka betänkligt defensivt stundom och har släppt in 36 mål på 24 matcher i ligan. Frågan är dessutom hur pass fokuserade och intresserade de är av en bortamatch tre timmar bort från hemmet en tisdagskväll mitt i julfesttider?

Per definition bör man ge ett lag som klarat av oavgjort på bortaplan tämligen goda chanser att även få med sig ett resultat i returen som spelas på hemmaplan där de dels har chansen att vinna under ordinarie tid och dels får chansen att framför hemmafansen avgöra under förlängning och på eventuella straffar. Därför ger vi bara av den anledningen Worcester hyggliga chanser. När vi sedan ser till att laget har fin form och går som tåget på hemmaplan tycker jag att vi gör rätt i att kliva in på laget att avancera eftersom de inte ens är favoriter enligt bolagen.

Så här då:
Den raka ettan finns till 3.10.
1X finns till 1.70.
Huvudspelet blir emellertid hemmalaget att ta sig vidare till 2.20 hos unibet.com.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
Spela på Worcester-Southport hos Unibet
RalleArvid - 22 December 2015 - 08:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Kassören - 2015-12-22 17:56

OK, jag ska kolla upp trupper på Team-Talk. Intressant.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: