Speltips

Speltips Spurs vs Norwich

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-26 16:00 Spela här

Speltips Spurs vs Norwich
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.70 Speltips: Tottenham asian -1
2015-12-26 16:00 Spurs vs Norwich Tottenham asian -1 1.70 Polsater

Spurs -1 på Boxing Day i deras hemmamatch mot Norwich.

Champions League-jagande Spurs mot bottenkrigande Norwich.

4. Tottenham 17 7 8 2 28:14 29
16. Norwich 17 4 5 8 20:29 17

I den här galna PL-säsongen har Tottenham ett jätteläge att knipa en CL-plats. United och Liverpool har det rätt kämpigt, Chelsea behöver vi inte tala om. Hur Leicester grejar ett tajt julschema återstår att se. Oavsett vad, Spurs har en bra chans att greja en CL-plats - som hade varit oerhört betydelsefull för klubben.

Inte bara för att andra topplag har det tufft, utan även för att det ser väldigt bra ut för Spurs del. Pochettino har fått ihop ett stabilt lag som har en bra defensiv och en rätt vass offensiv - där många spelare bidrar. Förlorade fiaskoartat mot Newcastle i förrförra omgången, men studsade tillbaka och defilerade hem en rätt enkel trea (till slut) borta mot svårspelade Southampton. Så formen är fortsatt bra. I skrivande stund ser skadeläget också bra ut, ska inte vara några större avbräck.

Norwich skrällde borta mot United i förra omgången, vilket naturligtvis är imponerande (trots Uniteds svaga form). Jag är dock inte övertygad om laget, tycker det stundtals ser ganska taffligt ut. Materialet känns väldigt begränsat också. Innan skrällen mot United hade man fyra raka torsk på bortaplan. Nu är det dessutom så att två dagar efter den här matchen väntar en väldigt viktig fajt hemma mot Aston Villa. Seger där och man säkrar med stor sannolikhet att åtminstone Aston Villa kommer sluta längre ner i tabellen. Så frågan är om inte Alex Neil har något öga på den matchen - truppen är inte den bredaste direkt.

Tottenham är riktigt bra och har vittring på en CL-plats. Bra form på många spelare och känns som ett stabilt topplag. Lämpligt motstånd nu och jag kan inte riktigt se laget undvika att vinna. Slipper i det här skedet av säsongen att dubblera med knepiga EL-matcher, vilket förmodligen gör truppen gott. Skiljer en klass mellan lagen och jag tror på en rätt bekväm hemmaseger.

@nokkan21

Polsater - 22 December, 2015, 22:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!