Speltips

Speltips Stoke - Manchester United

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-26 13:45 Spela här

Speltips Stoke - Manchester United
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.83 Speltips: Stoke mål före 70
2015-12-26 13:45 Stoke - Manchester United Stoke mål före 70 1.83 J.Dizzle

Underbar lördag vi har framför oss. Först ut ett pressat United mot Stoke. Van Gaals sista föreställning?

Innan det här året är slut så kan alltså holländarens dagar vara räknade i Manchester, då två tuffa matcher väntar. Chelsea hemma är årets sista match. Förlust i nån av dem matcherna så kan det vara kört. Ett knepigt läge för att uttrycka det milt.

Senast United stod som segrare var för drygt en månad sen borta mot Watford efter ett att man hade avgjort med ett självmål på övertid. Rättvist? Tveksamt. Alltså 2 av 12 poäng mot Leicester, West Ham, Bournemouth, och Norwich. Är naturligtvis inte godkänt. Sen så kan man inte begära att man ska vinna borta mot ett sånt lag som Leicester i den formen som de är i nu. Men hemmamatcher mot Norwich och West Ham. Man får inte slarva så om man verkligen vill utmana där uppe.

United är inte som förr, det har nog de flesta insett att den tiden är förbi. Man går igenom sin tyngsta period för säsongen. Men det finns inget i spelet heller som tyder på att resultaten borde varit annorlunda. Senast mot Norwich så uteblev forceringen, ingen rörlighet eller gast överhuvudtaget. Man ville verkligen inte. Ser ut som man bara väntar på att Van Gaal ska få foten. Fast å andra sidan, Van Gaals spelsätt känns inte heller optimalt. United ska ha mycket boll, och ska föra matcherna. Men känns som att det är för förutsägbart. Rooney märker man knappt där ute, och en Rooney ur form så brukar United vara detsamma. Men nog om det. Det jag vill ha sagt är att det finns för få idéer när United spelar nu. Van Gaal är inte rätt man för det laget.

Är väl lite mer muntert i hemmalaget. Parkerar just nu på en 11:e plats. Ungefär vad som man kunde förvänta sig den här tiden på året. Man blandar och ger rätt mycket. Har 2 förluster på de 7 senaste vilket är rätt skapligt. Vinsterna har man plockat i de på förhand tuffaste matcherna: City (2-0)H, Chelsea (1-0)H, och Southampton (1-0)B (där man dessutom har klarat 70-linan i alla de matcherna). Medans förlusterna har kommit borta mot Sunderland (spelade en man mindre nästan hela andra halvlek), och hemma mot Crystal Palace där man hade ett stort spelövertag i princip hela matchen och borde åtminstone tagit poäng.
Jag har i alla fall en rätt klar matchbild framför mig om man ser till resultaten tidigare.
Stoke har väldigt svårt att föra matcher där man ställs ut som rätt klara favoriter. Vilket har synts tidigare på säsongen.
Mot City hemma var nog en av deras bättre matcher för säsongen. Som väntat förde bortalaget, men mot ett kompakt Stoke så kom man aldrig till några klara lägen. Det går verkligen undan när Stoke ställer om, och det är en av lagets starkaste del. Kryllar av speed och finess där framme i Arnautovic, Shaqiri och Bojan, som hade ett fantastiskt kombinationsspel då. Var närmare 3-0 än 2-1 där.

Stoke har klarat linan mot United senaste 3 mötena. Blev 1-1 på Britannia i fjol.
Stoke har klarat linan i 4 av 8 hemmamatcher.
United har släppt in innan 70 i 5 av 9 bortamatcher.


Ser framför mig en match som jag både tror och hoppas påminner om City-matchen senast för Stoke. Bortalaget som har mest rull men ett Stoke som ställer om snabbt. Så som United har uppträtt innan så ser jag verkligen att hemmalaget har chansen här, t o m att gå hem med alla 3 pinnar. Mot ett pressat United och som verkligen måste börja ta lite vinster snart, då ser jag verkligen att Stoke hinner kontra in minst en innan klockan slagit 70. Det känns väldigt länge. Och Stoke ser nog mer fram emot den här matchen än bortalaget, kan jag tänka mig med förutsättningarna klara..


J.Dizzle - 25 December, 2015, 12:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!