Speltips

Speltips Leyton–Portsmouth

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-26 16:00 Spela här

Speltips Leyton–Portsmouth
Land: England Liga: League two
Odds: 1.80 Speltips: BLGM
2015-12-26 16:00 Leyton–Portsmouth BLGM 1.80 RalleArvid

Leyton tar emot Pompey och två lag som ligger på en väldigt jämlik nivå både förutsättningsmässigt, kvalitetsmässigt och resultatmässigt på sistone men som har kommit till den punkten från extremt olika håll och av extremt olika anledningar.

Pompey har fint häng på topptrion och är i princip formstarkast i hela ligan. Nu kommer man upp mot ett hemmastarkt Leyton i östra London på en arena som i min mening är en av Englands absolut charmigaste av alla de jag varit på och där Leyton väldigt sällan förlorar men där de också haft en del problem att vinna på sistone som en följd av att man inte kunnat hålla tätt defensivt.

Portsmouth är ett av ligans absolut bästa bortalag och det är framförallt offensiven som sett till att laget bara förlorat en enda match i år. Pompey släpper fortfarande in över ett snitt per mål borta men ser nästan alltid till att få med sig oavgjort eller även i många fall, segrar vilket är ännu mer imponerande eftersom de gör nästan två mål varje gång de spelar borta.

Sju gånger på de nio senaste matcherna har båda lagen gjort mål då Leyton spelat. Samma siffra för Porsmouth borta är sju gånger på åtta matcher.

Porsmouth med tätkänning, extremt flyt offensivt och med stort självförtroende kommer absolut inte nöja sig med oavgjort här. De kommer definitivt inte nöja sig eller gå in för något 0-0-resultat bara för de möter ett habilt hemmalag. Nej, det här blir åka av redan från början från gästerna.

Kan Leyton stå upp då? Nja, en sak som är säker är att de kommer i sin tur inte lägga sig ner och dö eller bjuda den på senare år bortskämda hemmapubliken på årets mest klassiska fotbollsdag på något defensivt eller återhållsamt bussparkerande.

Det här kan bli boxing days roligaste och mest fartfyllda match. Jag tror på kaos och öppna dörrar åt alla håll.

Båda lagen att göra mål spelas utan att blinka. 1.80 hos bet365 är minst sagt godkänt.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 25 December, 2015, 21:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!