Speltips

Speltips Washington Redskins vs Philadelphia Eagles

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-12-27 02:00 Spela här

Speltips Washington Redskins vs Philadelphia Eagles
Land: USA Liga: NFL
Odds: 2,00 Speltips: Washington +2,5
2015-12-27 02:00 Washington Redskins vs Philadelphia Eagles Washington +2,5 2,00 RoloMartins

Washington Redskins (7-7) gästar Philadelphia Eagles (6-8) i en showdown för kronan i NFC East. För Washington skulle det innebära den andra titeln i divisionen på de senaste fyra åren. Kirk Cousins vs Sam Bradford. Jag kan lugnt säga att den som imponerat mest hittills är Cousins. Framförallt på slutet, då han varit enastående och haft en "passer rating" över 100 de senaste fyra av fem fajterna. Washington har med framgång lyckats passa sig igenom matcherna och gjort det bra.

Jag tycker det är en skänk från ovan att Eagles är favorit i denna match. För mig är Washington Redskins ett av de hetare lagen i NFL för dagen. Den enda brasklappen är att Redskins varit extremt vassa hemma och sämre borta, MEN idag står väldigt mycket på spel och i min värld är det Eagles som "måste" vinna hemma på Lincoln Field. Vi som följer samtliga NFL-matcher noga varje omgång VET hur Eagles fans oftast reagerar när motståndet snabbt får 1-2 touchdowns-ledning. Det buas obönhörligen! Om jag får bestämma leder Redskins snabbt med 14-0. DÅ blir det tufft för Eagles, trots hemmaplan.

Jag tycker oddssättarna är helt fel på det här som har Eagles som favorit på linan -2,5. Jag väljer därför att spela Washington Redskins +2 till dubbla pengen (2,00) hos bet365 .com.

Storylines till spelet Washington Redskins +2,5:

1. Kirk Cousins blev tidigt Redskins första val inför säsongen och det var ett mycket klokt val. I nuläget är Cousins en av NFL's bättre quarterbacks med stark statistik i ryggen. De senaste sju matcherna har Cousins kastat för 13 touchdowns och bara tre interceptions. Han har kastat över 300 yards i var och en av dessa matcher. Idag möter Cousins Philadelphia Eagles som har ett godkänt "pass rush defense", inte mer, vilket gör att Cousins kommer få sina chanser i sin passing pocket.

2. Cousins har fått tillbaka kanske sitt främsta vapen i den offensiva linan dvs ex-Eagles DeSean Jackson. Ifjol när Redskins och Eagles möttes var Jackson riktigt bra via 4,5 mottagningar för 122 yards med en touchdown. Jackson är en av ligans främste när det gäller "deep pass" s.k. djupa långa pass, då hans sätt att löpa speciella router är svårlästa. Eagles kan självfallet Jackson, men som sagt; Jackson är inte de enda vapnet. Det som är extra intressant för Redskins-fans idag är att Philadelphias secondary är bara sådär (skada på CB1 Maxwell), vilket gör att DeSean Jackson kommer få chansen ofta.

3. Washington har momentum. De kommer från två raka segrar, vilket inte skett ofta och det lyser självförtroende över hela laget. Den offensiva linan har varit genant vass och kolla in hur de firar sina touchdowns; ett oerhört glatt gäng som verkligen visar att spelet fungerar och att lagmoralen är på topp.

4. Jag gillar verkligen det jag sett av Redskins tight end Jordan Reed. Killen har verkligen tagit fram det lilla extra på slutet och är i mitt tycke en av ligans främsta TE. Redskins framgångar på slutet har i mångt och mycket berott på Reed's sätt att hela tiden finnas tillgänglig för Cousins passpel. Idag kommer Eagles få smaka på Reed's toppform. I detta fall Eagles Mychael Kendricks. Vad är det som gör Reed så bra? Jo, han kan agera som en klassisk TE i sitt spel via sin storlek och rörlighet, men han är utöver det snabb och explosiv och tappar sällan bollar som kastas mot honom. Han är komplett i min värld. "Feed Reed"!

Washington har som sagt chansen att vinna NFC East i afton. Laget kommer in till matchen med två raka segrar och hela organisationen andas framgång. Utöver det har QB Kirk Cousins axlat manteln som Redskins fältöverste nu och framöver. Tillsammans med DeSean Jackson och Jordan Reed som sina främsta vapen kommer Cousins skapa oreda för Philadelphias secondary i afton.

Jag spelar Washington +2,5 till oddset 2,00 hos bet365 .

God fortsättning!

/RoloMartins

RoloMartins - 26 December, 2015, 13:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
klappklapp - 2015-12-26 14:40:20

Bör du inte ta det lite lugnt med NFL spelen ett tag? Du sätter en väldigt låg procent av dina spel, Enda sättet sidan kan bli bättre är med lite bättre självkritik och självinsikt.