Speltips New York Giants vs Minnesota Vikings

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-12-28 02:30
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,88
Speltips: Under 45.5 poäng
Spela på Speltips New York Giants vs Minnesota Vikings
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Under 45.5 poäng
Den här sena nattmatchen kunde ha haft många ansikten, då Minnesota Vikings (9-5) var i behov av att en del av de tidigare matchernas resultat kunde påverka deras playoff-plats INNAN de tar emot New York Giants (6-8).

Nu har dessa matcher spelats färdigt och facit blev att New York Giants är borta från playoff. Atlanta slog bl a Carolina Panthers och åsamkade dem en förlust i elfte timman.

Det förändrar bilden en hel del. Giants har bara sin heder att spela för. Minnesota kommer vinna denna matchen för att säkra sin plats i slutspelet. Ett lag med motivation; ett annat lag utan desperation. Nu är även alla odds sänkta från spelbolagen pga denna vetskap. Att spela vinnare på Minnesota är inte ens spelbart.

Jag väljer därför att spela under 45.5 gjorda poäng i matchen till oddset 1,88 hos Unibet.se. Jag tror på få gjorda poäng OCH jag tror att Vikings kommer ställa upp med bästa möjliga manskap och avgöra denna match med två snabba touchdowns i första halvlek och sedan spela säkert framgent.

Giants har fortfarande en del skadebekymmer och nu när Eli Mannings främsta vapen - Odell Beckham Jr är avstängd; vem skall då kliva fram "clutch" och avgöra? Nej; inget talar för Giants.

Jag spelar under 45.5 gjorda poäng till oddset 1,88 hos Unibet.se.

/RoloMartins
Spela på New York Giants vs Minnesota Vikings hos Unibet
RoloMartins - 27 December 2015 - 23:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: