Speltips Skellefteå-Frölunda

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-12-28 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.20
Speltips: FHC Ö2.5 mål
Spela på Speltips Skellefteå-Frölunda
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på FHC Ö2.5 mål
Tjena!

Det är dags för mitt första inlägg här. Känns otroligt motiverande och roligt att få vara en i gänget av rekatochklart. För er som inte följer mig på twitter (SHL-Grinder) så kan jag berätta lite om mig själv. Jag är en 22 år gammal man som kommer från Östersund och är fullkomligt galen i sport. Jag har hållit på med sportsbetting i flera år, men det är dem två senaste åren som jag har börjat tagit det hela mer seriöst. Ligorna jag har valt att specialisera mig på är HA men framförallt SHL. Jag spelar ganska aggressivt med cirka 1-6 spel om dagen beroende på hur många matcher det är. Mina units är fördelade 1-7. 1-2u lågt, 3-5 medel, 6 tugnt och 7 maxspel. Det är väldigt sällan jag spelar så tugnt som 6 eller 7u, jag lägger mig oftast på en medelinsats mellan 3-5u. Det var en kort presentation om mig, nog om detta. På dagens spel istället!

Matchen jag valt att vända blickarna till är stormötet, seriefinalen, giganternas match mellan Skellefteå och Frölunda. En match som inte bara handlar om vilket lag som ska leda tabellen efter ikväll utan även om extremt mycket prestige. När jag funderar kring dagens match så tror jag att den kommer vara väldigt jämn, hård och fina möjligheter till mycket mål. Eftersom jag anser att matchen är nästintill 50/50 så kommer jag välja att lägga mina pengar på Frölunda som självklart står högst i odds.

Spelet jag kommer välja är Frölunda över 2.5 mål till @2.20 på unibet med 5/7u. Motiveringen till det kommer här:

Skellefteå:
Skellefteå slog till direkt efter juluppehållet genom att vända ett tidigt 0-2 underläge till en fin 5-2 seger hemma mot Djurgården i lördags. Innan juluppehållet var Skellefteå väldigt starka, på de sjutton senaste matcherna har SAIK imponerande femton segrar. Skellefteå kommer till denna match med en fin trupp som är relativt skadefri. Sebastian Aho som skulle vara med på JVM skadades inför turneringen och kommer vara borta från Skellefteå en dryg månad.
SAIK är det laget i SHL som släpper in allra minst mål men så har det verkligen inte sett ut mot Frölunda som kört över Skellefteå vid båda tillfällena denna säsong. Först blev det 6-2 i den sjätte omgången och när Skellefteå kom ner till Göteborg för andra gången så blev det ett nästintill lika förkrossande resultat, 6-3.

Frölunda:
Frölunda är det laget i SHL som gör överlägset mest mål. Frölunda har gjort 110 mål på 28 matcher vilket blir ett målsnitt 3.92 mål per match. På 28 spelade matcher har Frölunda gjort tre mål eller mer i 22 av dem vilket ger en procent som visar att FHC gör tre mål eller mer i 78.5% av matcherna dem spelar. Frölunda är inne i en fin form som dem varit hela säsongen, väldigt jämna i år.

Inbördes möten:
Detta är en väldigt intressant del för vårat spel. Frölunda har som sagt mött Skellefteå två gånger denna säsong och gjort totalt tolv mål på de två hemmamatcherna. Tittar man på förra säsongen hittar vi två matcher från 2015 där Frölunda även där vann båda mötena och lyckades göra tre respektive fyra mål. Så om man ser till de fyra senaste mötena mellan lagen så har Frölunda vunnit alla fyra samt gjort totalt 19 mål.

Sammanfattning:
Jag tycker spelet på Frölunda att göra minst tre mål till @2.20 är ett väldigt bra spel med tanke på hur det sett ut innan. Inbördes ser bra ut och Frölundas säsong är helt otroligt bra. Jag tror Frölunda gör tre mål eller mer mot Skellefteå borta i cirka 50% av fallen, därför är det väldigt fint att vi får @2.20.

Match: Skellefteå-Frölunda
Spel: Frölunda Över 2.5 mål
Odds: @2.20
Insats: 5/7 units
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00

För fler spel:
Twitter: @SHLGrinder

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder
Spela på Skellefteå-Frölunda hos Unibet
Spela nu
SHL-Grinder - 28 December 2015 - 15:00
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
doob - 2015-12-28 17:56

Skulle vara väldigt försiktig med detta spelet! I Göteborg fullkomligt körde Skellefteå över Frölunda första perioden men med lite mer än minuten kvar kontrade VF in 1-0 efter friläge från halva. Andra fortsatte på samma spår varpå VF kontrade in både tvåan och trean... Om Skellefteå fått in 1-0 hade matchen INTE slutat som den gjorde i Skandinavium! Om bara Skellefteå är effektiva vinner Skellefteå lätt och VF får pyspunka!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: