Speltips: Cincinnati Bengals vs Denver Broncos

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-12-29 02:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,65
Tips: Broncos -2,5
Monday Night Football och vilken match sedan! Denver Broncos (10-4) tar emot Cincinnati Bengals (11-3). Varken Peyton Manning eller Andy Dalton finns på plats, vilket innebär att back-up quarterbacks Osweiler och McCarron delar scenen. Det är väldigt mycket som står på spel framförallt för Denver Broncos. De måste vinna för att säkerställa en plats i playoff. Trots 10-4 löper de en risk att hamna utanför slutspelet. Låter bisarrt, men det kan hända. Nu är jag dock övertygad om att Broncos ser till att avgöra hemma i afton och därmed säkra sin slutspelsplats.

Jag väljer att spela Broncos -2,5 till oddset 1,65 hos Unibet.se.


Storylines till spelet:

1. Denver Broncos har hela ligans absolut bästa defense. De är formidabla. Finns inga direkta "flaws" någonstans och de är hyggligt friska inför kvällens begivenhet. Von Miller och DeMarcus Ware får oftast rubrikerna kopplat till Broncos defense, men själv älskar jag defensive end Malik Jackson. Dennes prestation mot Steelers senast var mäkta imponerande. Sackade Big Ben Roethlisberger hela två gånger.

2. Jag vill även passa på att lyfta fram Broncos secondary med Talib i spetsen. Alldeles fenomenal! Talib kommer få ta sig an Bengals stjärna WR1 AJ Green som hittills i år har tagit emot passningar för 1 206 yards med tillhörande åtta touchdowns. Den här interna fajten har jag grym feeling för att Talib kommer lösa. Green är van att få perfekta bollar från Andy Dalton. Nu blir det från McCarron. Kom ihåg att Broncos run defense är ohyggligt effektivt, vilket gör att Bengals kommer vara tvungna att passa bollen - ofta. Jag har inte sett den kemin som Dalton/Green haft kontra McCarron/Green, vilket gör att Talib lär få chansen att bryta och kanske intercepta McCarrons boll. Min spelidé bygger i alla fall på att Bengals lär få det tufft på marken, vilket gör att pass är nödvändigt.

3. Broncos måste få igång sitt springspel med Hillman och Anderson. Nu är bägge i alla fall friska och kommer få chansen att visa vad de går för. Osweiler kommer ha fler alternativ nu när bägge kan springa. Bengals run defense är inte helt tokigt det heller, men Hillman/Anderson kommer få chansen.

4. Broncos offensiva vapen börjar sakta, men säkert formas nu i elfte timman. Värvningen av TE Vernons Davis har inte landat perfekt ännu. Davis som var en superstjärna i besvikelsen 49'ers har mest tappat bollar som han har fått kastat till sig. Det tar självfallet lite tid att acklimatisera sig till en ny spelbok, men Davis måste bevisa varför han är så bra som vi alla vet att han är. DeMariyus Thomas och Emmanuel Sanders har varit Broncos fundament i anfallspelet med nästan 50% var av samtliga mottagningar. Thomas spelar en viktig roll i Broncos offensiva plan i afton. MEN som sagt; all eyes on Thomas bör ge TE Davis en hel del bollar. Jag är helt övertygad om att Vernon Davis kommer göra minst en touchdown i afton. Det som är Sanders styrka är hans flat routes på djupa och långa passningar. Han kommer med garanti få åtskilliga chanser i afton.

Jag är övertygad om att Osweiler och hans manskap kommer bevisa att de helt enkelt är ett bättre lag än Bengals på samtliga nyckelpositioner. Jag väljer att spela Broncos -2,5 till oddset 1,65 hos Unibet.se

/RoloMartins

  Cincinnati Bengals vs Denver Broncos
Spela på Speltips Cincinnati Bengals vs Denver Broncos
RoloMartins - 28 December 2015 - 17:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:48  Lopp 10: Lavidaloca De Vie
Trav - Solvalla - Plats
2.00
01:30  Toronto - Detroit
Ishockey - NHL - 2 money line
2.45
02:00  Sung Kang
Golf - CJ Cup - Vinnare/plats
51.00
03:30  Spurs - Timberwolves
Basket - NBA - 2 (1h)
2.00
04:05  Suns - Trail Blazers
Basket - NBA - 2
1.83
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming