Speltips Houston-Atlanta

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-12-30 02:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.91
Speltips: Hou -3
Spela på Speltips Houston-Atlanta
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Hou -3
NBA spelar vidare under helgerna. I dag lägger jag ett spel på Houston Rockets i hemmamatchen mot Atlanta Hawks. Jag spelar Houston -3.0 till oddset 1.91 på Betsafe.

Houston har varit något av en besvikelse den här säsongen. De har vunnit 16 matcher och förlorat lika många. Vilket inte är tillräckligt bra, med tanke på de förväntningar som fanns på laget efter fjolårssäsongen då de presterade desto bättre i grundserien. Men under den senaste tiden har laget börjat se bättre ut. De har vunnit fyra av sina sex senaste matcher. Och särskilt bra har de varit på hemmaplan. Där har de sex raka segrar. Senaste hemmamatchen var mot erkänt starka San Antonio på juldagen. Då vann Houston med 88-84. Dagen efter spelade de borta mot New Orleans, då blev det förlust med 110-108. Sedan dess har Houston vilat.

Atlanta Hawks har vunnit fler matchen än Houston under säsongen. De har 20-13 hittills. Formen är även den bättre än Houstons. Atlanta har vunnit sex av sina sju senaste matcher. På bortaplan har de dock inte sett lika formstarka ut. Där har de vunnit två av sina fyra senaste.

En viktig faktor här är att Atlanta spelade match så sent som i går. De förlorade borta mot Indiana Pacers med 93-87. Medan Houston alltså har ett par vilodagar i bagaget. Houstons spelare kommer alltså att ha en fördel när det kommer till energi och ork.

Atlanta har spelat åtta matcher utan någon vila den här säsongen. De har bara lyckats täcka sin lina i tre av matcherna.

Det är också värt att notera att Houston har täckt linan i sina sex senaste hemmamatcher. Jag tror att sex blir sju i natt.

Houston har en bit kvar till högstanivån, men de har visat upp en del fina saker under den senaste tiden. Vinsten mot San Antonio på juldagen, till exempel. James Harden fortsätter att vara vass offensivt. Han har varit matchens bäste poänggörare i 10 av Houstons 13 senaste matcher. Jag tror att blir svårstoppad även i natt och att han avgör till sitt lags fördel. Jag tror att Houston vinner med åtminstone 5-6 poäng.

Spelar alltså Houston -3.0 i matchen mot Atlanta.
Units: 2/5.
Spela på Houston-Atlanta hos Betsafe
NBA - 29 December 2015 - 20:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: