Speltips

Speltips Linköping-Örebro

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-12-30 19:00 Spela här

Speltips Linköping-Örebro
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1.751 Speltips: Linköping FT
2015-12-30 19:00 Linköping-Örebro Linköping FT 1.751 SHL-Grinder

Tjena!

Debutreken på Frölunda Ö2.5 mål satt fint när dem slog Skellefteå med 2-3. Nu hoppas jag kunna sätta rek nummer två!

Matchen jag väljer att fokusera på är mötet mellan Linköping och Örebro. Linköping
kommer från två väldigt fina hemmasegrar där laget vunnit med 6-1 mot Karlskrona och 7-2 nu senast mot Rögle. Nu gästar Örebro som kommer från tre raka bortaförluster varav de två senaste varit riktiga stjärnsmällar. Först förlust med 7-2 mot HV71 precis innan uppehållet och nu senast återigen med 7-2 mot Rögle.

Jag tror att Linköping kommer plocka ner Örebro i detta möte, motiveringen lyder:

Linköping:
Vi hittar Linköping på en fin fjärdeplats i tabellen med 50 inspelade poäng hittills. Linköping var otroligt bra förra matchen hemma mot Rögle, man fullkomligt körde över motståndet med 7-2 och Andrew Gordon stod för två mål och tre assist. Linköping har en ganska fin form med fyra segrar på de sex senaste matcherna. Efter juluppehållet så mötte man Brynäs i första matchen, där blev det förlust med 3-1, men man var inte alls dåliga. Om man ska titta på Linköpings hemmafacit under denna säsong så har man vunnit 9/14 matcher vilket är helt okej.

Örebro:
Örebro kommer till denna match med blandade känslor då man trots allt vann sist. ÖHK ligger på en tionde plats i tabellen med 39 inspelade poäng. Örebro har efter juluppehållet spelat mot först Rögle borta där man åkte på stordäng med 7-2 men i måndags lyckades man slå MODO med 2-1. Örebro har haft det tufft på bortaisen den senaste tiden med tre raka förluster och dem två senaste med 7-2 i baken. Örebro har spelat 14 bortamatcher i år och bara lyckats vinna 5 av dem.

Inbördes möten:
Linköping och Örebro har drabbats samman två gånger denna säsong. Både gångerna har Örebro varit hemmalaget och matcherna har slutat med en seger vardera. Båda matcherna har varit målrika.

Sammanfattning:
Jag tror att Örebro är för tunna på bortais mot ett hemmaformstarkt Linköping som har fått igång sina nyckelspelare. Linköping bör som sagt vara numret för stort för Örebro och därför spelar jag:

Match: Linköping-Örebro
Spel: Linköping FT
Odds: @1.751
Insats: 4/7u
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19:00

För fler spel:
Twitter: SHL-Grinder

Nu drar jag till fjällen och firar nyår! Jag vill önska er ett helt fantastiskt avslut på 2015 och ett gott nytt år så hörs vi 2016!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 30 December, 2015, 00:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
dennisk - 2015-12-30 15:41:16

Tar rygg på denna, 500kr! Tack för tipset, gott nytt år och lycka till! :)