Speltips

Speltips hearts–Dundee Utd

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-30 20:45 Spela här

Speltips hearts–Dundee Utd
Land: Skottland Liga: Premiership
Odds: 1.70 Speltips: 1
2015-12-30 20:45 hearts–Dundee Utd 1 1.70 RalleArvid

Jul och nyårsfotboll då den är som bäst med regn och lertunga planer. Hearts tar emot Dundee uppe i norr i matchen som jag fastnat mest för under kvällen. Det skiljer 23 poäng och 9 placeringar de båda lagen emellan. Att ligan bara har 12 lag gör att de nio placeringarna dessutom är i underkant. Dundee är nämligen tokjumbo och i en 20-lagsliga hade det skiljt dubbelt antal placeringar mellan lagen eftersom det skiljer minst en nivå mellan dem i år.

Hearts skuggar som vanligt toppen men utan att vara speciellt nära Celtic, men speciellt nära är absolut ingen underdrift om vi diskuterar Dundees nivå i år. Laget har bara tagit tio poäng på 19 matcher och har hälften så många poäng som nästjumbon Kilmarnock.

Hearts kommer stärkta från en bedrift som inte många lag kan skryta med, nämligen att ha snuvat Celtic på två poäng i senaste hemmamatchen. I övrigt har det varit halvknackigt spel på sistone men samtidigt är laget oerhört svårslagna på hemmaplan och senaste 2–2-matchen mot Celtic kan ha varit det som får upp ångan i laget igen och Dundee hemma är den mest passande uppgiften under året.

Dundee är bedrövliga borta och de två kryssen man krigat till sig på sistone ska tillskrivas dåligt motstånd (Inverness och Kilmarnock) snarare än att egna potentialen drastiskt ökat på något magiskt och plötsligt sätt.

Hearts har haft tufft spelschema på sistone och halkat av vinnarformen men efter att mardrömsschemat är avklarat är det dags att kliva på en vinnarstreak igen som den man hade i början av säsongen då man vann fyra raka hemmamatcher. Något liknande kan mycket väl hända nu. Oavsett hur lång streaken blir är jag övertygad om att den börjar med en seger ikväll mot tokjumbon Dundee.

1.70 är bra odds för den raka ettan.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 30 December, 2015, 09:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!