Speltips

Speltips Villarreal - Valencia

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-31 16:00 Spela här

Speltips Villarreal - Valencia
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.04 Speltips: 1
2015-12-31 16:00 Villarreal - Valencia 1 2.04 rad

Nyårsaftons enda stora match i fotbolls-europa spelas i Spanien mellan ett hemmastarkt Villarreal och något skadedrabbat Valencia på El Madrigal.

Villarreal har hittat en bra form med tre raka segrar. Det som har imponerat mest är att Villarreal har lyckats riktigt bra mot de "bättre" lagen i ligan, främst när matcherna har spelats på hemmaplan. Här är hemmaresultaten:

Villarreal 1 - 0 Real Madrid
Villarreal 2 - 1 Rayo Vallecano
Villarreal 1 - 1 Eibar
Villarreal 2 - 1 Sevilla
Villarreal 1 - 2 Celta Vigo
Villarreal 1 - 0 Atletico Madrid
Villarreal 3 - 1 Athletic Bilbao
Villarreal 3 - 1 Espanyol

Ett större avbräck för Villarreal är vänsterbaken Jaume Costa. Dock har Valencia större skadeproblem med backar som Shkodran Mustafi (tveksam till start) och José Gayá samt mittfältare som Zakaria Bakkali och Sofiane Feghouli.

Även om inbördesmöten talar i Valencias favör så är det inte samma Valencia som är på planen i kväll. Sedan Gary Neville har tagit över Valencia så har laget spelat två kryss mot Getafe och Eibar. Nu väntar en större utmaning i form av Villarreal på bortaplan, där oddset ständigt har stigit på hemmalaget (från 1.91 i odds i går). Jag väljer att gå emot stigningen och spelar oddset 2.04 hos Betfair , vilket jag finner stort värde i - med tanke på Villarreals goda form och fina hemmaresultat.

rad - 31 December, 2015, 10:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!