Speltips Villarreal - Valencia

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-12-31 16:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 2.04
Speltips: 1
Spela på Speltips Villarreal - Valencia
Hämta din bonus på 450 kr här
Spela på 1
Nyårsaftons enda stora match i fotbolls-europa spelas i Spanien mellan ett hemmastarkt Villarreal och något skadedrabbat Valencia på El Madrigal.

Villarreal har hittat en bra form med tre raka segrar. Det som har imponerat mest är att Villarreal har lyckats riktigt bra mot de "bättre" lagen i ligan, främst när matcherna har spelats på hemmaplan. Här är hemmaresultaten:

Villarreal 1 - 0 Real Madrid
Villarreal 2 - 1 Rayo Vallecano
Villarreal 1 - 1 Eibar
Villarreal 2 - 1 Sevilla
Villarreal 1 - 2 Celta Vigo
Villarreal 1 - 0 Atletico Madrid
Villarreal 3 - 1 Athletic Bilbao
Villarreal 3 - 1 Espanyol

Ett större avbräck för Villarreal är vänsterbaken Jaume Costa. Dock har Valencia större skadeproblem med backar som Shkodran Mustafi (tveksam till start) och José Gayá samt mittfältare som Zakaria Bakkali och Sofiane Feghouli.

Även om inbördesmöten talar i Valencias favör så är det inte samma Valencia som är på planen i kväll. Sedan Gary Neville har tagit över Valencia så har laget spelat två kryss mot Getafe och Eibar. Nu väntar en större utmaning i form av Villarreal på bortaplan, där oddset ständigt har stigit på hemmalaget (från 1.91 i odds i går). Jag väljer att gå emot stigningen och spelar oddset 2.04 hos Betfair, vilket jag finner stort värde i - med tanke på Villarreals goda form och fina hemmaresultat.
Spela på Villarreal - Valencia hos Betfair
rad - 31 December 2015 - 10:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: