Speltips Boston Bruins - Montreal Canadiens

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2016-01-01 19:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2.27
Speltips: Habs ML
Spela på Speltips Boston Bruins - Montreal Canadiens
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Habs ML
Boston Bruins - Montreal Canadiens

Goalies: Rask (confirmed) vs Condon (confirmed)

Vi välkomnar 2016 på bästa sätt när vi idag har det klassiska NHL Winter Classic på schemat och vilket möte vi får när Boston Bruins ställs mot Montreal Canadiens.

Boston Bruins bröts sin 3 matcher långa förlustsvit senast då man tog revansch mot Ottawa Senators efter att förlorat första med 3-1. Man vände hem till TD Garden och fullständig körde över samma Sens som man hade svårt att få hål på 3 dagar innan. Bruins hade kontroll från början till slut då man ledde hela matchen igenom som tillslut slutade 7-3 till Bruins.

Montreal Canadiens har haft ett väldigt tufft december och man avslutade 2015 väldigt svagt. Senast föll man mot imponerande Florida Panthers som vann med 3-1 i en väldigt jämn match. Trots att Montreal tog ledningen i första perioden hade man svårt att få in puckar bakom Luongo och Panthers kunde istället göra 3 raka mål och vinna matchen.

Montreal Canadiens är nog glada över att lämna december och kliva in i en ny månad och ett nytt år. Positiva nyheter är att B.Gallagher är tillbaka i lineup efter att varit borta ett par veckor vilket är ett stort plus till Habs. Bruins som annars brukar ha väldigt svårt mot just Montreal bröt sin förlustsvit mot de senast lagen möttes då man vann med 3-1. Dock tycker jag inte Bruins är såpass bra så man ska vara klara favoriter i ett Winter Classic mot ett lag som man vanligtvis har väldigt svårt mot. Visserligen saknar Montreals stora stjärna Carey Price, men annars är skadeläget bra och jag tycker matchen är som bäst 50/50 och ett odds på över 2.20 är för högt att inte testa.

Kvällens spel blir alltså


Montreal Canadiens ML @ 2.27 med 3/7 units hos Betsson

För fler spel

Twitter @bethockeystick

Lycka till!
Spela på Boston Bruins - Montreal Canadiens hos Betsson
hockeystick - 1 Januari 2016 - 14:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
aikkim89 - 2016-01-01 15:30

Även Brad marchand är avstängd för Boston , ett plus.
Har själv lirat denna.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: