Speltips

Speltips Miami-Dallas

Sport: Basket Spelstopp: 2016-01-02 01:30 Spela här

Speltips Miami-Dallas
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.91 Speltips: Dal +3,5
2016-01-02 01:30 Miami-Dallas Dal +3,5 1.91 NBA

Dallas Mavericks gästar Miami Heat i natt. Dallas är underdogs hos spelbolagen, men jag tror att de har goda chanser att vinna den här matchen. Jag spelar Dallas +3,5 till oddset 1.91 på Betsafe .

Dallas kommer till nattens match med 19 vinster och 13 förluster. Formen är alldeles lysande. De har vunnit fyra raka matcher och kommer närmast från en extremt stärkande seger: i onsdags körde de över Golden State Warriors med 114-91. Den segern måste ha gett Dallas självförtroende ytterligare ett lyft.

Nattens hemmalag, Miami Heat, har sämre form och självförtroende inför nattens match. De har förlorat tre av sina fem senaste matcher. De spelade senast i tisdags, då blev det förlust med 99-90 borta mot Memphis Grizzlies. Totalt har Miami dock ett liknande record som Dallas. Miami har 18 vinster och 13 förluster hittills under säsongen.

Här tror jag att Dallas rider vidare på vågen av segrar och framgång. De känner medgång och fungerar riktigt bra offensivt för tillfället. Dallas är femma i ligan när man rankar offensive efficiency. Miami, som normalt har ett starkt försvar, har sett lite svajiga ut under de senaste veckorna. Jag tror att Dallas kan straffa dem här.

Om man tittar på ATS-trenderna så ser man att Dallas täcker linan i 59 procent av sina bortamatcher, medan Miami täcker linan i 47 procent av hemmamatcherna. Dallas täcker linan i 56 procent av matcherna då de är underdogs, medan Miami täcker sin lina i 48 procent av matcherna då de är favoriter. Tittar man på de 21 senaste matcherna lagen emellan i Miami så är Dallas 16-4-1.

Spelet blir alltså Dallas +3,5 till oddset 1.91. Jag tror att ett formstark Dallas, med ett välfungerande anfallsspel, kan straffa ett desto formsvagare Miami Heat. Jag blir inte överraskad om Dallas vinner matchen.

NBA - 01 Januari, 2016, 18:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!