Speltips

Speltips Leicester–Bournemouth

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-02 16:00 Spela här

Speltips Leicester–Bournemouth
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.77 Speltips: Ö2.5
2016-01-02 16:00 Leicester–Bournemouth Ö2.5 1.77 RalleArvid

Gott nytt år! Låt oss starta 2016 offensivt och framåtlutad med mycket gjorda mål, eh!?

Leicester har haft ett riktigt tufft spelschema på sistone och laget har, precis som med allt annat hittills under säsongen, klarat det på imponerande sätt. Dock tror jag inte så mycket av det vi har fått se mot City, Liverpool eller Chelsea går att applicera eller läsa in i det som Leicester kommer visa upp nu när de tar emot Bournemouth på hemmaplan.

Nu kommer vi få se ett Leicester som dominerar matchbilden och som har goda chanser att hitta nätet på samma sätt som de gjort mot Newcastle, Watford, West Brom och Swansea bland annat. Samtliga där Leicester både skapat och släppt till tillräckligt med chanser för att se en hel del gjorda mål.

Under lördagen kommer vi dessutom få se ett Bournemouth som kommer trivas ganska bra tror jag. Dels är det ett lag som inte har någonting alls att förlora mot Leicester på samma sätt som de andra lagen i ligan som antingen underskattat eller blivit rädda och drabbats av känslan ”det får inte hända oss också” och som resultat blivit defensiva och skärrade.

Bournemouth kan spela avslappnat och tro på det de gör och dessutom lita till goda chanser i sitt stundom skickliga omställningsspel när hemmalaget trycker på och tar på sig rollen som spelförande.

Leicester är det lag som varit inblandat i flest matcher av alla lag i ligan vad gäller målrika matcher. Vid 13 av lagets 19 matcher har så varit fallet. Bournemouth borta snittar 3.3 mål och har 12-21 i målskillnad. Jag ser en öppen och chansrik matchbild framför mig och alla möjligheter att se en 2.5-lina klättras över.

Det finns inte mycket att rapportera om från något av skadelägena i lagen förutom då givetvis Callum Wilsons olyckliga omständigheter hos gästerna. All info ni behöver hittar ni som vanligt på skadekollen .com.

Oddset 1.77 hos Unibet är godkänt och jag anser spelet som det trevligaste under lördagen.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 01 Januari, 2016, 21:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!