Speltips

Speltips Atletico Madrid - Levante

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-02 20:30 Spela här

Speltips Atletico Madrid - Levante
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.72 Speltips: 1/1
2016-01-02 20:30 Atletico Madrid - Levante 1/1 1.72 rad

En delad serieledare möter jumbon i den spanska ligan när Atletico tar emot Levante.

Atletico fortsätter att imponera då laget efter nästan halva säsongen delar serieledning med Barcelona. Lillebror från Madrid har två poäng mer än storebror Real. Därmed är Atletico återigen med på allvar och utmanar om ligatiteln. Visst har Atletico en lång väg att gå. Samtidigt har laget alla ingredienser för att lyckas så snacket om att det finns bara två lag i Spanien börjar närma sig ett slut.

Förutom den långtidsskadade Tiago, som har en fullgod ersättare på mittfältet i form av Saul Niguez, saknar laget ingen spelare inför mötet mot det formsvagaste laget i ligan, nämligen Levante. Tre förluster i rad för Levante med endast ett mål framåt, gjort av Simao, som inte kommer till start mot Atletico, på grund av för många gula kort. Ytterligare två spelare som också missar matchen på grund av samma anledning är Pedro Lopez och lagets bästa spelare, anfallaren Deyverson. Sedan några veckor tillbaka är även anfallaren Victor Casadesus skadad. Därmed är det fyra givna avbräck för Levante.

Atletico har gjort sig kända att under många matcher ta en tidig ledning och spela på resultatet. Mot ett så pass formsvagt lag som dessutom saknar spelare, ser jag inga större svårigheter för Atletico att kontrollera matchen från start till slut. I mitt tycke borde Atletico vinna den första halvleken och sedan även matchen minst två gånger av tre. Därmed finner jag ett oddsvärde i att spela Atletico halvtid/fulltid till 1.72 i odds hos Betfair .

rad - 01 Januari, 2016, 22:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!