Speltips

Speltips Groth - Chung

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-01-04 11:30 Spela här

Speltips Groth - Chung
Land: Australien Liga: ATP Brisbane
Odds: 2,35 Speltips: Groth
2016-01-04 11:30 Groth - Chung Groth 2,35 Poldan

Nu har man förvisso legat under en sten den senaste månaden, men ser jag 2,38 på Sam Groth mot Hyeon Chung…då åker polletterna in.

Brisbane har tourens kanske snabbaste underlag utomhus. Det passar storservande Groth som handen i handsken. Jag tycker generellt att han väldigt ofta är underskattad, Groth, och det är han uppenbarligen så här inledningsvis av året också.

Båda spelarna avslutade året i moll… eller dur. Jag vet inte vilket. Poängen är i alla fall att Groth avslutade några veckor tidigare på grund av en skada och det samma gäller Chung som inte spelade någon tennis efter Shanghai. Så, man kan inte dra några stora växlar av spelarnas säsongavslutning.

Men. Det ska sägas att Groth genomgått en fotoperation och han skulle förmodligen kunna spela tennis med ett ben…ungefär så mycket rör han på sig. Jag tror att hans operation var ganska välplanerad. Han hade haft en känning i foten ganska länge och avstod hösten för att vara fit till Aussie-turnén.

Och nu faller det sig så väl att Groth spelar på hemmaplan. Där är han säkert 25% bättre än i övriga världen och det passar honom normalt sett bra att möta små nötande baslinjespelare. Han har inga problem att slå igenom deras försvar och med tillräckligt tålamod kommer det bjudas på lägen.

Groth vinner detta till 2,35 hos Nordicbet , några enhet högre hos WilliamHill om man vill jaga punkter.

Poldan - 03 Januari, 2016, 15:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!