Speltips Tomic - Mahut

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-01-05 11:30
Land: Australien
Liga: ATP Brisbane
Odds: 1,61
Tips: Tomic -3,5 games
Jag blir djupt förvånad om inte Bernard Tomic gör mos av Nicolas Mahut. Fransmannen avslutade året riktigt uselt, trots inomhusspel som ska vara hans bättre sida.

Mahut får ut mindre och mindre på sin serve… och med den spelstilen är det hans viktigaste slag. Enda anledningen till att han ständigt håller sig topp 100 är grässäsongen där han år efter år samlar tillräckligt många poäng. Stryk gräset och han är inte en av världens hundra bästa tennisspelare.

Tomic gjorde ett sjukt bra år 2015. Han fick aldrig de där riktiga dalarna som brukar komma på hösten och att vara rankad 18 utan att kunna spela på grus, det är bra.
Hemmaplan nu för Tomic och som med alla andra australiensare, han höjer sig här. Ganska mycket. Sen vet jag inte hur Mahut tacklar Tomics variation. Ganska dåligt skulle jag tro. Nu vann visserligen Mahut deras enda tidigare möte. Men då hade Tomic en ruskig svacka och när Tomic inte har någon säkerhet i sina slag, då kan han få stryk av vem som helst.

Det jag tycker är slående för Tomic är att han ALLTID servar sjukt bra i Australien och spelar lite smartare. Sen får vi se om det blir samma visa i år. Det skulle absolut inte förvåna mig.

Runt 1,20 rak på Tomic…det låter rimligt men 1,61 på -3,5 låter ganska mycket bättre.

Finns hos Unibet
Spela på Tomic - Mahut hos Unibet
Spela nu
Poldan - 5 Januari 2016 - 10:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Figueretas - 2016-01-05 02:00

Jag hänger med på Tomic, men väljer att tro att han vinner i två raka för oddset 1.66 på samma bolag som du.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: