Speltips

Speltips Everton vs Spurs

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-03 17:00 Spela här

Speltips Everton vs Spurs
Land: England Liga: PL
Odds: 1.90 Speltips: Spurs dnb
2016-01-03 17:00 Everton vs Spurs Spurs dnb 1.90 Polsater

Tottenham dnb mot Everton.

Tredje drabbningen i rad jag litar på Spurs. De tidigare två matcherna (Norwich asian -1 och rak seger mot Watford) har de kirrat biffen, hoppas på utdelning igen.

Toppen mot mitten på Goodison Park:

4. Tottenham 19 9 8 2 33:15 35
11. Everton 19 6 8 5 35:28 26

Spurs är otroligt stabila och svårslagna den här säsongen. Endast två förluster, varav den ena alltså kom i premiären. Kommer närmast från en knapp seger mot Watford, där de faktiskt hade en del flyt som fick åka hem med alla poängen. Det går att se på den matchen på olika sätt:
a) man oroar sig över prestation och form eller
b) man konstaterar att det är en speciell Spurs-upplaga som trots allt vinner en sån match. Det har inte riktigt varit deras signum de senaste säsongerna.

Jag lutar åt b. Gillar det här Spurs-laget. Bättre försvarsspel än på väldigt länge och framåt finns storstjärnan Kane som har understöd av ett gäng bra spelare. Känslan är att det trots allt finns mer att ta av när det gäller vissa spelare, trots det smyger man med bakom toppen. Saknar Dembele, men i övrigt är skadeläget rätt ljust. Tänkbar elva:

Lloris
Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies
Alli, Dier
Lamela, Carroll, Eriksen,
Kane

Everton kommer från en tung förlust mot Stoke. 3-4 är ett jobbigt resultat på hemmaplan och faktum är att man har blott en seger på sex ligamatcher. 13 lag har släppt in färre mål än Everton såhär långt och det är inte bra nog för ett lag med Europa-ambitioner. Saknar alltjämt Jagielka i mittförsvaret. Även Mccarthy (ord. central fäktare) missar matchen. Tänkbart lag:

Howard,
Coleman, Stones, Mori, Baines
Besic, Barry, Barkley
Koné, Lukaku, Deulofeu

Tycker Everton har en hög kapacitet, i synnerhet på hemmaplan. Samtidigt agerar man ojämnt och det känns som att Barkley och Lukaku är väl ensamma ibland. Väldigt mycket är upp till dem, min känsla är att Spurs har fler hot. Trots en del bra spelare i truppen lyckas Everton inte vinna matcherna. På hemmaplan har man fler torsk än segrar hittills. Dessutom väntar en riktig höjarmatch redan på onsdag - Man City kommer till Goodison för den första matchen i dubbelsemin i Ligacupen. Kanske finns någon liten procent fokus riktat på den matchen, vad vet jag.

Spurs har 8 raka bortamatcher i ligan utan torsk och mot ett defensivt sårbart Everton har jag svårt att se laget förlora här, trots att det på pappret är en tuff bortamatch. För mig är Spurs verkligen förtjänta av att ligga där de ligger och jag tror definitivt att man är med och tampas om en CL-plats när det drar ihop sig. Minst, höll jag faktiskt på att skriva. Som jag varit inne på tidigare, det här är en vass Spurs-upplaga. Även om oddset droppat lite tycker jag fortfarande det känns bra med det här spelet på ett lag som visat sig ytterst svårslagna denna säsong.

@nokkan21

Polsater - 02 Januari, 2016, 23:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!