Speltips Sporting Gijon - Getafe

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-01-04 20:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.7
Speltips: U2.5
Spela på Speltips Sporting Gijon - Getafe
Hämta din bonus på 450 kr här
Spela på U2.5
Den enda matchen på måndagskvällen i Spanien spelas mellan två lag placerade på den nedre halvan av tabellen, nämligen, Sporting Gijon som tar emot Getafe.

I hälften av sina ligamatcher har Sporting Gijon misslyckats med att göra mål. Laget spelar nuförtiden en mycket mer defensiv fotboll än vad de gjort innan den forne mittbacken Abelardo Fernandez tog över som coach. På de två senaste matcherna har Sporting Gijon inte kunnat hitta målet. Inför mötet mot Getafe saknar laget anfallaren Guerrero och den spanske superlöftet på mittfältet Sergio Alvarez Diaz.

Getafe saknar i sin tur sin lagkapten på mitten, Angel Latifa. Sedan tidigare är också den argentinske anfallaren Emiliano Beundra skadad. Laget kommer från ett mållöst möte hemma mot Deportivo La Coruna. En match där Getafe hade svårt att skapa riktigt vassa lägen för att kunna komma till bra avslut. I övrigt gör laget inte så många fler mål än ett framåt, även om det ibland mot bättre lag kan rinna iväg bakåt. Fast mot Sporting Gijon har jag svårt att tro på en målfest i vilket fall.

Oddset på under 2.5 mål i matchen ligger på 1.70 hos Betfair, vilket jag finner värde i, med tanke på matchens förutsättningar samt båda lagens avbräck och form.
Spela på Sporting Gijon - Getafe hos Betfair
rad - 3 Januari 2016 - 09:48
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: