Speltips

Speltips Sporting Gijon - Getafe

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-04 20:30 Spela här

Speltips Sporting Gijon - Getafe
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.7 Speltips: U2.5
2016-01-04 20:30 Sporting Gijon - Getafe U2.5 1.7 rad

Den enda matchen på måndagskvällen i Spanien spelas mellan två lag placerade på den nedre halvan av tabellen, nämligen, Sporting Gijon som tar emot Getafe.

I hälften av sina ligamatcher har Sporting Gijon misslyckats med att göra mål. Laget spelar nuförtiden en mycket mer defensiv fotboll än vad de gjort innan den forne mittbacken Abelardo Fernandez tog över som coach. På de två senaste matcherna har Sporting Gijon inte kunnat hitta målet. Inför mötet mot Getafe saknar laget anfallaren Guerrero och den spanske superlöftet på mittfältet Sergio Alvarez Diaz.

Getafe saknar i sin tur sin lagkapten på mitten, Angel Latifa. Sedan tidigare är också den argentinske anfallaren Emiliano Beundra skadad. Laget kommer från ett mållöst möte hemma mot Deportivo La Coruna. En match där Getafe hade svårt att skapa riktigt vassa lägen för att kunna komma till bra avslut. I övrigt gör laget inte så många fler mål än ett framåt, även om det ibland mot bättre lag kan rinna iväg bakåt. Fast mot Sporting Gijon har jag svårt att tro på en målfest i vilket fall.

Oddset på under 2.5 mål i matchen ligger på 1.70 hos Betfair , vilket jag finner värde i, med tanke på matchens förutsättningar samt båda lagens avbräck och form.

rad - 03 Januari, 2016, 09:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!