Speltips

Speltips New York Jets vs Buffalo Bills

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2016-01-03 18:30 Spela här

Speltips New York Jets vs Buffalo Bills
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,90 Speltips: Jets -3,0
2016-01-03 18:30 New York Jets vs Buffalo Bills Jets -3,0 1,90 RoloMartins

New York Jets har chans på slutspel för första gången sedan 2010. Brandon Marshall, WR1 och Ryan Fitzpatrick, QB har tillsammans spelat i NFL i respektive 10 tillika 11 säsonger utan att nå slutspel. Idag kommer all info ovan att bli verklighet - New York Jets kommer spela slutspel i år! Orsaken är enkel; de har ett homogent och starkt lag på samtliga positioner, vilket få lag i NFL har. Nya GM Mike McCagnan och nya HC Todd Bowles har gjort ett enastående jobb för att få ihop detta lag och grupp. Det lyser glädje och självförtroende runt hela gänget. ALLA vill! ALLA kan! Nu eller aldrig!

Jag kommer spela New York Jets -3,0 till oddset 1,90 hos bet365 .com. Jag tycker det är hämtgurka!

Storylines till spelet:

Jag är oerhört imponerad över hur "gruppen-laget-management" för New York Jets har svetsats samman längs resans gång i år. Det var strul preseason; interna slagsmål och en tydlig omogenhet (se Geno Smith). I det läget klev mr Bowles in. Cool, poise, Super Bowl-vinnare. Han löste situationen blixtsnabbt och skapade sedan ett helt nytt omklädningsrum med de rutinerade rävarna som tog över i omklädningsrummet.

Jag pratar om nya WR1 Brandon Marshall. En av de bättre wide receivers i ligan. I år har han varit absolut fenomenal såväl på plan som av plan. Marshall gör intryck mest hela tiden och det till det positiva. QB Ryan Fitzpatrick, som för ett antal år sedan signade på ett långt kontrakt med Buffalo Bills för 59 miljoner dollar för att två år senare se det helt avslutat, har funnit sin plats i tillvaron och den stavas New York. Jag har följt Fitz under flera år och det är första gången på länge som killen haft ett defense som skyddat honom och en offensiv med fler vapen än vad som finns i Ragnar Skanåkers vapenskåp. DET plus att Fitz vårdat bollen ypperligt har gjort att hans siffror är fenomenala. Sedan räcker det att kika på hur Fitz har avslutat de senaste fem matcherna. Han gör det gång på gång, vilket förtäljer vilken trygghet och poise/tro på truppen och laget som finns.

New York Jets är värda en plats i slutspelet, men som sagt; det krävs en vinst el oavgjort i Buffalo idag för att säkra den platsen. Jag är helt övertygad om att Jets kommer lösa den uppgiften galant mot ett Bills som inte har något att spel för och som har flertalet tunga skador på sin trupp. Det gör skillnad.

1. New York Jets tar sig till slutspel vid VINST el OAVGJORD fajt. Det är det som gäller. No bullshit-bingo.

2. På varje given nyckelposition mellan lagen är New York Jets BÄTTRE i år. QB Ryan Fitzpatrick har sin absolut bästa säsong, trots en 11-årig karriär i NFL. Det som hänt är att killens mentala tillstånd "äntligen landat i spelets fundament" och att hans kropp fortfarande är pigg och fräsch. Det tillsammans med ett grymt defense och en grym offense gör att Fitz spelar som sällan förr. Det som är najs att se om du håller på Jets är att Fitzpatrick gjort det med ackuratess i stort sett hela säsongen. När det gäller wide receivers har New York flera klockrena mottagare och ett par har växt fram på slutet. Marshall och Decker kan vi skriva spaltmeter om. Dessa två är kanske hela NFL's bästa wide receiver-tandem i år. Lägg därtill Enunwa och Thompkins som växt fram på slutet. Jets har ruggigt många alternativ och då har vi inte ens diskuterat running game...

3. Springspelet blir en faktor idag. Buffalo Bills bästa running back McCoy är ute ur mixen. Han spelar inte. Det är väldigt bra nyheter för New York Jets, då "Shady McCoy" är riktigt vass, då han fungerar. Den här "bollen" vinner även New York Jets med Chris Ivory, Bilal Powell och Stevan Ridley. Lite osäkert om Powell spelar eller inte, men RB1 Ivory är spelklar. Killen har haft ett jättestarkt år och inledde som en gigant. Nu har Ivory bara 11 yards upp till 1 000 yards-säsong, vilket är magnifikt. Bills får plocka in sina reserver och då har vi inte ens diskuterat Jets defense...

4. New York Jets defense spelar som i en egen liga för tillfället. Mo Wilkerson, Big Cat Williams, Sheldon Richardson, Snacks Harrison - vilket gäng! De har aldrig varit bättre än de är idag och Buffalo Bills kommer få stora bekymmer med sitt springspel mot Jets pass rush och ännu tuffare lär det bli för QB Taylor i Bills - han kommer få samtliga servetter VARMA! Denna front från Jets har i stort sett varit omutliga i år. Jet rushing defense möter som sagt ett vasst Bills run attack, dock med frånfälle från McCoy. För mig kommer Jets att äga denna match-up och då har vi inte ens diskuterat Jets secondary...

5. New York Jets secondary med Darrelle Revis, Antonio Cromartie, Buster Skrine och Marcus Williams har gjort livet surt för många, många lag i år. Ni som såg Jets match mot Patriots såg hur länge Revis höll den väldige Rob Gronkowski tyst i stort sett 90% av matchen. Lägg därtill övriga som Cro, Skrine och Williams. ALLA bidrar och gör det extremt svårt för motståndarna. Ha då följande bild i huvudet. OM Taylor kommer bli blitzad konstant av Jets rushing attack; vad finns för alternativ då? Jo, svåra långpass mot ett av NFLs bästa secondary. Jag ser framför mig minst 1-2 interceptions från Taylor i afton. SÅ tuffa är Jets på den offensiva och defensiva linan av spelet.

6. Rex Ryan vs Todd Bowles. Två coacher som gillas av de lag de har coachat. Bowles är "chef" för första gången och har gjort det enastående. Två olika approacher från dessa herrar. Ryan är gladlynt, kaxig jokester emedan Bowles är tyst, men med en oerhörd pondus och när han pratar lyssnar spelarna. För mig surrar de flesta om Ron Rivera och Bruce Arians som årets coach. Jag tycker Todd Bowles skall ha den titeln OM New York Jets tar sig till slutspel. Att vända 4-12 till 11-5 är som sagt inte kattskit.

Jag spelar New York Jets -3 till oddset 1,90 hos bet365 .com och det är hela helgens absolut bästa spel!

/RoloMartins

RoloMartins - 03 Januari, 2016, 11:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!