Speltips Oakland Raiders vs Kansas City Chiefs

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2016-01-03 22:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,89
Speltips: Under 43,5 poäng
Spela på Speltips Oakland Raiders vs Kansas City Chiefs
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Under 43,5 poäng
Slutspelsklara Kansas City Chiefs (10-5) tar emot Oakland Raiders (7-8) som inte har en chans att nå slutspel. Det som står på spel är AFC West, där Kansas har chans på kronan om de slår Raiders, samtidigt som Denver Broncos får stryk av avhängda San Diego Chargers. Kan tyckas en aning långsökt, men Kansas HC Andy Reid har beslutat att samtliga spelare i Chiefs SKALL spela.

Det är ett tecken på att laget VILL vinna sin division. Däremot kommer det bli ett vårdat spel från Chiefs sida och det gör att jag väljer spela under 43,5 gjorda poäng hos Unibet.se

Storylines:

1. Kansas kan vinna AFC West och det är det laget spelar för ikväll och oddsen är goda att Chiefs vinner, MEN Broncos är på tok för bra för att förlora mot Chargers, vilket gör att det troliga scenariot är att Chiefs vinner mot Raiders i afton, men att Broncos vinner AFC West.

2. Kansas City Chiefs har chansen att vinna 10 raka segrar, vilket aldrig har gjorts tidigare. För att bevara momentum kommer Chiefs göra allt för att säkerställa det.

3. Oakland Raiders QB Derek Carr behöver ha ytterligare tre touchdowns för att slå Oaklands franchiserekord med 34 td's på en säsong. Kan gå, men jag tror inte det. Max två touchdowns.

4. Oakland Raiders secondary är drabbad av skador, vilket gör att Kansas QB Smith kommer testa ett par långbollar, MEN som sagt; springspelet kommer vara en faktor för Kansas.

En match som från start har ett par värden och då framförallt för Kansas: AFC West står på spel, 10 raka segrar = nytt rekord. Jag är övertygad om att Chiefs vinner, men att den totala poängen landar UNDER 43,5 gjorda poäng.

/RoloMartins

Spela på Oakland Raiders vs Kansas City Chiefs hos Unibet
RoloMartins - 3 Januari 2016 - 16:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: