Speltips

Speltips Anaheim Ducks - Winnipeg Jets

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-04 03:00 Spela här

Speltips Anaheim Ducks - Winnipeg Jets
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.787 Speltips: Ducks Ö2.5 mål
2016-01-04 03:00 Anaheim Ducks - Winnipeg Jets Ducks Ö2.5 mål 1.787 hockeystick

Anaheim Ducks - Winnipeg Jets

Goalies: Gibson (probable) vs Hutchinson (probable)

Anaheim Ducks tar i natt emot laget man skickade ut ur slutspelet förra säsongen, nämligen Winnipeg Jets på hemmais.

Anaheim Ducks har helt klart spelat upp sig från den horribla starten man hade på årets säsong. Nu när vi närmar oss halvtidsstrecket i ligan har laget börja klättra och är endast 2 poäng bakom Vancouver som just nu besitter den tredjeplats i Pacific Division. Ducks föll visserligen mot just Canucks senast med 2-1 efter straffar. Ducks tog ledningen i matchen genom Ryan Kesler i PP och man höll även Canucks mållösa enda fram till mitten av tredje perioden där C.Tanev lyckades kvittera. Efter en mållös OT var det A.Burrows som var den enda som lyckades sätta en straff och därmed tog Canucks extrapinnen i mötet.

Winnipeg Jets är kanske ligan ojämnaste lag då man ena dagen kan se helt fantastiska ut och vara ett lag som slår alla lag. Andra matcher ser man man ut som en dåligt SHL lag och är inte med alls på noterna. Senast slog man San Jose Shark på bortais. Sjukt nog är det just på hemmais Sharks varit svaga i år så allt för stor skräll ser jag det inte som.

Anaheim har dominerat Jets i denna matchup och Ducks har vunnit de 9/10 senaste mötena lagen emellan. Jets har endast lyckats ta poäng i 4 av dessa. Förra årets när lagen möttes i slutspelet gjorde Jets ett flertal bra matcher, men Ducks visade då väldigt stark mental styrka och kom tillbaka sent i flera av matcherna. Ducks som nu jag tycker ser bättre ut bör i natt ha bra chans att hitta nät bakom Hutchinson som dessutom är en humörsmålvakt. Ducks snittar höga 3.80 mål/match senaste 10 mötena lagen emellan vilket gör att jag kommer välja Ö2.5 mål före ML som ligger aningen lågt.

Nattens spel blir alltså

Anaheim Ducks Ö2.5 mål @ 1.787 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 03 Januari, 2016, 19:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!